Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Δήμος Άνδρου: Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης ποδηλάτων

plaisio.gr/smart-tech-gadgets

Να κάτι ενδιαφέρον που αλίευσα στο Facebook του Δημάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη. Ο Δήμος ζητά λεφτά για να πάρει ποδήλατα. Δηλαδή με την καλή έννοια ο Δήμαρχος θα μας κάνει τη ζωή ποδήλατο! Πολύ ευχαρίστως! Με το καλό!

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ 

Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση στόλου ποδηλάτων
Με στόχο την προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον τρόπων μετακίνησης μονίμων κατοίκων και επισκεπτών, υποβάλλαμε πρόταση για την χρηματοδότηση στόλου κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων, καθώς και συνοδών δράσεων και έργων.

Η πρόταση είναι συνολικού προϋπολογισμού 255.794,00€ και περιλαμβάνει:

• Προμήθεια κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδήλατων πόλης, κατάλληλης σχεδίασης για κοινόχρηστα συστήματα χρήσης σε ΟΤΑ Α’ Βαθμού της Χώρας.

• Δημιουργία δικτύου κοινόχρηστων θέσεων κλειδώματος & φόρτισης ποδηλάτου, με δυνατότητα αυτόματης φόρτισης του ποδηλάτου όσο είναι κλειδωμένο.

• Ολοκληρωμένη πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών πεδίου (φορτιστών ηλεκτρικών ποδηλάτων και σταθμών μίσθωσης ποδηλάτων).

• Ολοκληρωμένες εφαρμογές χρήσης και πληροφόρησης πολιτών (web και mobile εφαρμογές) για τις υπηρεσίες Μικροκινητικότητας.

• Ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών και δεδομένων Μικροκινητικότητας με τον κατάλληλο software και hardware εξοπλισμό. 

• Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης, που αφορούν σε προωθητικές ενέργειες για το συνολικό Πρόγραμμα «Μικροκινητικότητας» και για το σύνολο των συμμετεχόντων Δήμων.

• Προχωράμε διεκδικώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας μέσα σε ένα βιώσιμο και σύγχρονο περιβάλλον.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια
    Ωραία ιδέα αλλά οι Ανδρος δεν είναι για ποδήλατα Θα Κλάψουμε ζωές

    ΑπάντησηΔιαγραφή