Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωση Δήμου Άνδρου -3η μέρα του χιονιά "Ελπίδα"

Κλειστά: ιδιωτικός τομέας, σχολεία, δρόμοι. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και μην κάνετε του κεφαλιού σας. 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 25.01.2022 

Με ανακοίνωση  του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας δόθηκε παράταση της αργίας, μεταξύ άλλων, και για το νομό Κυκλάδων, οπότε και για αύριο,Τετάρτη, 26/01/22 ισχύουν για το νησί μας:

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, όχι μόνο για τη δια ζώσης εκπαίδευση, αλλά δεν θα πραγματοποιηθεί και η τηλεκπαίδευση.

Οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές, όπως και ο ευρύτερος Δημόσιος τομέας, πλην των Σωμάτων Ασφαλείας και των δομών Υγείας. Όμως οι πολίτες θα μπορούν να συνεχίσουν να απευθύνονται στα τηλέφωνα Πολιτικής Προστασίας και στη γραμμή υποστήριξης του Δήμου.

Κλειστός θα παραμείνει και ο ιδιωτικός τομέας πλην των επιχειρήσεων τροφίμων, των φαρμακείων, των βενζινάδικων, των ιδιωτικών δομών υγείας, καθώς και οποιουδήποτε άλλου φορεά σχετίζεται με την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Με απόφαση της Αστυνομικής Αρχής είναι σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας έως αύριο, Τετάρτη, 26/01, στις 09:00 το πρωί, στα εξής τμήματα του οδικού δικτύου: 

—Άνω Άγιος Πέτρος – Βιτάλι
—Φελλός - Αμμόλοχος
—Αποίκια - Βουρκωτή - Άρνη - Κατάκοιλος
—Συνετί - Κοχύλου - Γιαννισαίο 

Συνεχίζονται οι εκχιονισμοί σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη μετακίνηση των πολιτών, αφού σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου υπάρχει πάγος. 

Παραμένουν πάντα στην διάθεσή σας τα τηλέφωνα επικοινωνίας:
Πολιτική Προστασία Δήμου Άνδρου: 6945263277 - 6947576119
Γραμμή υποστήριξης  του Δήμου Άνδρου 2282022021 είναι στην διάθεση των πολιτών όλο το 24ωρο και παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται για την κάλυψη μόνο σοβαρών αναγκών.

Θα σας ενημερώσουμε για κάθε νεότερη εξέλιξη.
Πολιτική προστασία Δήμου Άνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου