Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Mήνυμα του Δημάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη για την έξαρση της πανδημίας

Μάσκες προστασίας: FFP2 3D / FFP2 5-Layers / KN95

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 29.12.2021 

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια το νησί μας κατάφερε να είναι συνεχώς «πράσινο», δηλαδή να είναι στη βαθμίδα με τα λιγότερα κρούσματα. Αυτό έγινε χάρη στην ιδιαίτερη προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών κυρίως όμως, στην προσπάθεια των κατοίκων και των επισκεπτών, όλων εσάς που με ευλάβεια ακολουθήσατε τα προβλεπόμενα μέτρα. 

Σήμερα η χώρα μας, μαζί και το νησί μας, βρίσκεται στη δίνη μιας ακόμη έξαρσης της πανδημίας και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν όσο το δυνατόν αυστηρότερα και κυρίως για τους εκδρομείς που επιστρέφουν στην Άνδρο, μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες τα προβλεπόμενα μέτρα (δηλαδή τεστ, μάσκες, απομόνωση για λίγες μέρες κλπ.). 

Όλα αυτά θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε το νησί μας «πράσινο» και κυρίως να προστατεύσουμε την υγεία όλων μας. Ευελπιστώ ότι για μία ακόμα φορά θα τα καταφέρουμε με την υπεύθυνη στάση όλων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ
 #menoumeasfaleis#

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια Από την βροχερή Νέα Υόρκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς θα διατηρήσετε πράσινο το νησί κύριε Λοτσάρη την στιγμή που στους επιδημιολογικούς χάρτες είναι ήδη κίτρινο; Δεν νομίζετε πως πρέπει να είμαστε ολίγον σοβαροί όταν απευθυνόμαστε στον πληθυσμό για τόσο σοβαρά θέματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή