Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Επισκευή αγωνιστικού χώρου του γηπέδου μπάσκετ στο Γαύριο με χορηγία


Δελτίο Τύπου, Τρίτη, 02.11.2021

Ολοκληρώθηκαν στις 24 Οκτωβρίου οι εργασίες ανακατασκευής και επάλειψης του δαπέδου με ειδικό επίστρωμα, του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στο Γαύριο. 

Η χρηματοδότηση των εργασιών έγινε από την εταιρεία «ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΙΟΠΗ – ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΜΟΝ. Α.Ε.» - «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ PLAYGROUNDS A.E.», η οποία, με το από 15/06/2021 ηλεκτρονικό μήνυμά της, δήλωσε την πρόθεσή της να δωρίσει στο Δήμο μας την ανακατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ.  Η οικονομική επιτροπή, με την  156/2021 απόφασή της, αποδέχτηκε τη δωρεά, στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Ο Δήμαρχος  Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρεία «ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΙΟΠΗ – ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΜΟΝ. Α.Ε.» - «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ PLAYGROUNDS A.E.» για τη δωρεά της αυτή, που δίνει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας,  εθελοντισμού, ευαισθητοποίησης και  εταιρικής ευθύνης.

Προχωράμε δείχνοντας την έμπρακτη στήριξη μας στην νέα γενιά και εν γένει στον κόσμο του Αθλητισμού με έργα και δράσεις, που αναβαθμίζουν τις αθλητικές υποδομές και δίνουν την δυνατότητα άθλησης σε σύγχρονο και ασφαλές  περιβάλλον. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

#menoumeasfaleis#


1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδι
    Οι δικοί μας οι κηφήνες από την δικιά μας μεριά δε Βλέπω να κάνουμε τίποτα μόνο φιγούρα είναι και για κότερα και σπίτια με πισίνες με χρώματα από το Μπαχάμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή