Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

1° σεμινάριο Terracescape - Διαχείριση αγροτικών προϊόντων & αναβαθμίδων

Γιώργος Σαλταφέρος / Just Andros

Στο πλαίσιο του έργου LIFE TERRACESCAPE (LIFE16 CCA/GR/000050) θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ποικίλης θεματικής σχετικά με την καλλιέργεια των αναβαθμίδων και των ωφελειών που μπορούν να υπάρξουν από αυτήν σε τοπικό επίπεδο. Τα σεμινάρια αποσκοπούν στην ενημέρωση πρωτίστως των κατοίκων των νησιών, αλλά και εκείνων της υπόλοιπης Ελλάδας, κυρίως αγροτών, ιδιοκτητών γης, και όσων ασχολούνται με τα προϊόντα της γης (μεταποίηση, καθετοποίηση παραγωγής, εμπορία κ.λπ.).

🖥Tο πρώτο σεμινάριο θα έχει θέμα «Για μια καλύτερη διαχείριση των αγροτικών προϊόντων των αναβαθμίδων» και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης 17:15.

➤ Περισσότερα: andriakipress.gr

🌐 Πληροφορίες για τη συμμετοχή στο Σεμινάριο
Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην πλατφόρμα ZOOM την ημέρα και ώρα του σεμιναρίου: aegean-gr.zoom.us

Για την είσοδό σας εισάγετε τους παρακάτω κωδικούς πρόσβασης: 
Meeting ID: 947 2073 2582
Passcode: 554532

Για άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, το σεμινάριο θα προβληθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της Άνδρου (χωρητικότητας 10 ατόμων λόγω περιορισμών Covid-19). Η συμμετοχή στο σεμινάριο θα είναι δωρεάν. Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής, στέλνοντας email τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τόπος διαμονής, τομέας δραστηριότητας) στο terracescape@aegean.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια από την όμορφη Νέα Υόρκη
    Η Άνδρος προσφέρει πολλά για τους νέους και τις νέες αυτοί που δε ζητούν πολλα για μια όμορφη και ήσυχη ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή