Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Μαθήματα Τάι Τσι στην Ανδρο


ΤΑΪ ΤΣΙ: Μια ήπια πολεμική τέχνη για δυνατό σώμα και ήρεμο μυαλό
Όλα δείχνουν πως σιγά σιγά αρχίζουμε και αποκτούμε τη συνηθισμένη καθημερινότητά μας... τώρα είναι η καλύτερη ώρα για να ξεκινήσουμε και πάλι τα μαθήματα Ται Τσι και Τσι Κόνγκ.



Τι είναι το Τάι Τσι - Τι είναι το Τσι Κονγκ 
—Τα γκρουπάκια μας δεν ξεπερνούν ποτέ τους 10 και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη ευκολία να εξασκηθούμε χωρίς φόβο. Δεν χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή, μπορούμε να κρατάμε αποστάσεις και κυρίως όλα τα μαθήματα, σε όλες τις περιοχές της Άνδρου θα γίνονται σε υπαίθριους χώρους. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν όλο το καλοκαίρι έως και το Νοέμβριο. Πιθανή ημερομηνία έναρξης μέσα Ιουνίου. 

—Σκοπός είναι η εκμάθηση της μικρή φόρμας του Ται Τσι και δύο φόρμες Τσι Κονγκ, έτσι ώστε όταν τα μαθήματα σταματήσουν ο καθένας να μπορεί να εξασκείται πια μόνος!
—Προκειμένου να γίνει αυτό χρειάζεται να συναντιόμαστε δύο φορές την εβδομάδα και το μάθημα διαρκεί περίπου 1,5 ώρα.

Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:
Δευτέρα & Πέμπτη στη Χώρα στις 18.45
Τρίτη & Παρασκευή στο Κόρθι στις 18.45
Τετάρτη & Σάββατο στο Μπατσί στις 19.15

O άνθρωπος που θα μας μυήσει σε αυτές τις τέχνες, είναι η Αριάνα Μασέλου, η οποία έχει μαθητεύσει χρόνια και συνεχίζει έως και σήμερα στο κέντρο Tai Chi Chuan Nea Smyrni με την κύρια εκπαιδεύτρια και ιδρύτρια του κέντρου Lydia Tillianaki. Η Λύδια έχει έρθει αρκετές φορές στο παρελθόν στην Άνδρο για σεμινάρια σε προχωρημένους και αρχάριους μαθητές, ενώ σκοπεύουμε και φέτος να πραγματοποιήσουμε ένα αντίστοιχο σεμινάριο.

INFO
Στείλτε μας email με το όνομά και τηλέφωνό σας καθώς και την περιοχή που θα θέλατε να κάνετε τα μαθήματα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Φόρμα Συμμετοχής docs.google.com

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στο όμορφο χωριό λιβάδια
    Γυμναστική πάντοτε Βοηθάει στην υγεία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή