Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Αποχαιρετισμός σε μια γλυκιά φίλη


Αναστασία Κωσταρά - Λάβδα (1958-2020)
Αγαπημένη μου Τασούλα δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν θα σε ξαναδώ, δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν θα έχω τη χαρά να δω το ζεστό εγκάρδιο πρόσωπο σου. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως δεν θα έχω τη χαρά της συναναστροφής σου. Τασούλα μου μπαξές με λουλούδια ήσουνα... Ας είναι ελαφρύ το χώμα του αγαπημένου σου Πιτροφού που θα σε σκεπάσει. Κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένεια, ζωή σε σας. Αιωνία σου η μνήμη αγαπημένη φίλη.


Στην "Οδό Κλεψύδρα" η Κούλα Καλλιβρούση φωτογράφισε την Τασούλα και μοιάζει η συγκυρία να είναι τραγική μιας και οι ζωές μας μια αόρατες κλεψύδρες ερήμην μας κυλούν. Στις δύσκολες στιγμές που όλοι ζούμε ειδήσεις σαν αυτή μας κλονίζουν. Το γεγονός πως δεν μπορούμε να σταθούμε για τελευταία φορά δίπλα της μοιάζει μεγάλη δοκιμασία. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να αξιωθούμε, όλοι όσοι την αγαπούσαμε, να αφήσουμε ένα λουλούδι στην τελευταία κατοικία της... σαν παρηγοριά... Για την ώρα, θλίψη και δάκρυα. Αχ βρε Τασούλα μας φαρμάκωσες!

Τα χρυσά της δημιουργικά χέρια
Δείτε ένα μικρό δείγμα από όσα έφτιαχνε η Τασούλας που υπήρξε μια άξια γυναίκα και φοβερή μαγείρισσα. Κάθε φορά που φεύγει ένας άνθρωπος, σαν την Τασούλα, χάνεται μαζί του ένα μεγάλο μέρος της παράδοσης.
Ανδριώτικες ανθοδέσμες androslivadia.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Αχ Αννούλα μου!!!! Πώς θα το αντέξουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν λόγια!!!!!! Δεν θα ξεχάσω την έκφραση του προσώπου σας όταν μπαίνατε στον φούρνο,,," ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ,,,,," με το πλατύ χαμόγελο!!!! Μια χρονιά δεν έπαιξα στο θέατρο και κάθε μέρα μου έλεγε,,,,ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ,,,!!!! Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ ούτε εγώ αλλά και όσοι είχαν την τιμή να σας γνωρίσουν. ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτή η τελευταία πρόταση του κειμένου της ανάρτησης είναι εξαιρετική, με συγκίνησε βαθύτατα και ας μείνει μια αδιάλειπτη μνήμη στη μνήμη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή