Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Η Ανδριακή Ναυτοσύνη, Παρουσίαση βιβλίου


Στις 11 Μαΐου η παρουσίαση του βιβλίου «Η Ανδριακή Ναυτοσύνη: Μαρτυρίες από τις αρχές έως τα τέλη του 20ου αιώνα» Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Άνδρου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου «Η Ανδριακή Ναυτοσύνη: Μαρτυρίες από τις αρχές έως τα τέλη του 20ου αιώνα», της συγγραφέως κας Δήμητρας Σαμίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Μαΐου 2019, και ώρα 19:00, στον συνεδριακό χώρο του ΕΠΑΛ Άνδρου, στη Χώρα Άνδρου.

Η πρωτοβουλία για τη συγγραφή του ιστορικού πονήματος για τη ναυτοσύνη της Άνδρου ανήκει στο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Άνδρου και στην Προέδρό του, κα Αθηνά Τσατσομοίρου. Η έκδοση του βιβλίου έγινε με την ευγενή χορηγία του Κληροδοτήματος «Δημητρίου & Λιλίκας Μωραΐτη».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Ανδρέας Τηνιακός, Πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών, η κα Ελισάβετ Μπαρμπαλιού, συγγραφέας – ψυχολόγος, ο κ. Μάκης Κουρτέσης, Πρόεδρος του Andros Maritime Association και η κα Δήμητρα Σαμίου, συγγραφέας – σκηνοθέτιδα του ομώνυμου ντοκιμαντέρ, πλάνα του οποίου θα προβληθούν στην εκδήλωση. Την παρουσίαση θα συντονίσει η κα Γιωταμίνα Αλεξάνδρου, επικοινωνιολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου