Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ: Ανοιξιάτικα βότανα με τη Μαρία Σκαρλή


Ο Μαγικός κόσμος της φύσης
Ανοιξιάτικα βότανα με τη Μαρία Σκαρλή! Τέσσερις εποχές
Ο αέναος κύκλος, ο ήλιος και η σελήνη διαμορφώνουν τη ζωή, τη ροή στον όμορφο πλανήτη μας, στη μητέρα μας τη γη.  Τα βότανα της κάθε εποχής δυνατά, αιώνια και ταπεινά είναι εκεί έξω... Συλλέγοντας τα με αγάπη και σύνεση, χρησιμοποιώντας τα σωστά και μεθοδικά, μας δυναμώνουν, μας θεραπεύουν προσφέροντας μας απλόχερα την υγεία. Σε αυτά τα 4 σεμινάρια θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε 40 περίπου βότανα, ένα πλήρες βοτανικό φαρμακείο.


Σάββατο 20/4/19
Αναγνώριση και συλλογή ανοιξιάτικων αποτοξινωτικών βοτάνων (καλέντουλα, αστράκι, τσουκνίδα, ταραξάκο, γάλλιο, λάμιο, κ.α.).
Αυτό το πρωινό θα βγούμε έξω στη φύση να δούμε τα ανοιξιάτικα βότανα και να γιορτάσουμε την Άνοιξη.
Θα μάθουμε να συλλέγουμε σωστά τα βότανα της εποχής και θα κουβεντιάσουμε πώς αυτά μας αποτοξινώνουν και μας καθαρίζουν.

Κυριακή 21/4/19
Καλέντουλα, γάλιο (κολιτσίδα), μολόχα, μυρτιά, πεντάνευρο, πριμούλα, σύμφυτο, τσουκνίδα, ταραξάκο (αγριοράδικο) . Ανάλυση, δράσεις, χρήσεις, ιδιότητες, δράσεις.
Γνωρίζοντας τα βότανα της Ανοιξης μαθαίνουμε πως να έχουμε υγεία όλο το χρόνο αποτοξινώνοντας και ενδυναμώνοντας τον οργανισμό μας. Επίσης θα μάθουμε πώς με τα κοινά βοτανάκια που βρίσκονται έξω από την πόρτα μας μπορούμε να φτιάξουμε ένα σωρό συνταγές για τα θεραπευτικά αλλά και για τα καλλυντικά μας σκευάσματα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με γραπτό μήνυμα με τη σελίδα μας στο facebook ή καλέστε στο  6945635838.

Άνοιξη: 20-21 Απριλίου 
Καλοκαίρι: 16-17 Ιουνίου
Φθινόπωρο: 6-7 Οκτωβρίου.

Σε όσους παρακολουθήσουν και τις τέσσερις εποχές θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Το κόστος για κάθε μεμονωμένη εποχή 2 τρίωρων σεμιναρίων (συνολικά 6 ωρών) είναι:
 55€+ΦΠΑ. Το κόστος για τη μια ημέρα είναι 40€+ΦΠΑ.
Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν περισσότερες από 2 εποχές υπάρχει έκπτωση ανάλογη με τον αριθμό συμμετεχόντων.
Οι τιμές αφορούν τμήματα 10 ατόμων που είναι ο ελάχιστος αριθμός ώστε να πραγματοποιηθούν τα σεμινάρια. Αν είμαστε περισσότεροι θα υπάρχει επιπλέον έκπτωση ανάλογη με τον αριθμό συμμετεχόντων.
Όσο περισσότεροι οι συμμετέχοντες τόσο φθηνότερο!
Ενδεικτικά, για συμμετοχή 20 ατόμων το κόστος για κάθε έναν θα μειωθεί κατά 50%.

androskoinsep.gr
facebook.com/androskoinsep

Βιογραφικό Μαρία Σκαρλή: androskoinsep.gr/index.php/sinergates

3 σχόλια:

  1. Καλησπερα ο μαγικος κοσμος τις φυσης ενδιαφερον ακουγεται ειμαι και εγω λατρεις των βοτανων τα καλυτερα φαρμακα μονο που πρεπει να ξερεις να τα μεταχειριστεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κα Σκαρλή είναι φαρμακοποιός, χημικός ή κάτι τέτοιο;;;;; γιατί ως γνωστόν το φάρμακο από το φαρμάκι διαφερουν κατά ένα γράμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κα Σαρλή δεν έρχεται πρώτη φορά στην Ανδρο, μπορείτε να διαβάστε εδώ το βιογραφικό: τηςhttp://www.androskoinsep.gr/index.php/sinergates/2015-10-14-20-29-27 και σίγουρα μπορείτε να ρωτήστε τους ανθρώπους της ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή