Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Από τον πλάτανο... και στην κορφή κανέλα!

Φωτογραφία 16-3-19. Έχει ήδη φτιαχτεί το παρτέρι και η πλατεία είναι τριζάτη!
Όλοι τρέχουν να προλάβουν... τον πράσινο Μάη! 
Ο πλάτανος φυτεύτηκε, το παρτέρι φτιάχτηκε, η πλατεία αποκαταστάθηκε πλήρως. Ο πλάτανος θα ποτίζεται υπογείως και ελπίζουμε να πιάσει και να ριζώσει όπως ο παλιός. Στην Άνδρο αυτό τον καιρό μερικά πράγματα γίνονται με την ταχύτητα του φωτός. Αύριο ανοίγει το δημοτικό σχολείο Χώρας, αφού πέρασε από τον έλεγχο του Παναγιώτη Καρύδη (ολάκερος Καρύδης στην Άνδρο! Μεγάλη μας τιμή! Ομότιμος καθηγητής αντισεισμικών κατασκευών του ΕΜΠ, πολύ γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις κάθε φορά που γίνεται ένας μεγάλος σεισμός) Αυτό που παραμένει για την ώρα άλυτο, (για την ώρα λέγω) είναι το καυτό θέμα του μπακάλικου στη Χώρα. Διότι χωρίς σούπερ μάρκετ στη Χώρα δεν παλεύεται η κατάσταση. Τώρα που γυρίζει ας ανοίξει ένα μπακάλικο! Είμαι σίγουρη πως θα πραγματοποιηθεί και αυτή η επιθυμία!

5 σχόλια:

  1. Καλα λενε μετα την φουρτουνα ερχεται και η μπονατσα σιγα σιγα ολα φτιαχνωντε και περιμενουμε ενα ωραιο Καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς, ο χειμώνας ήταν βαρύς και έκανε πολλές ζημιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την αποχώρηση του ''Γονέου''και το Κόρθι έμεινε χωρίς super market και τρέχα στην Χώρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζω πολλούς Κορθιανούς που κάνουν συνδυασμούς προκειμένου να ψωνίσουν, είναι τεράστιο πρόβλημα από την Παλιόπολη και κάτω. Παρόλο που φήμες λένε για super market που πρόκειται να ανοίξουν, δεν βλέπω φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που- κατά τους κακοηθέστατους- εξυγειάνθηκε η αγορά της Άνδρου..............Θλιβερά φαινόμενα που κανείς δεν ξέρει πώς θα αναστραφούν. Να φροντίσουμε να μην μείνει όρθιο κανένα μαγαζί, χασάπικα, φούρνοι, ζαχαροπλαστεία και στο τέλος να βρεθούμε ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ... θα έχουμε όμως εκδικηθεί τον γείτονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή