Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Andros Artisans 2018: Αισθητικός αισθησιασμός

Σήμερα εγκαινιάζεται ένας νέος χώρος τέχνης στο Νειμποργιό και η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο: Αισθητικός αισθησιασμός. Η Δήμητρα Μηλαίου λέει σχετικά με την έκθεση: "Συμμετέχω κι εγώ με μία σειρά φωτογραφιών εκτυπωμένες σε πλεξιγκλάς και σε κάδρα με φωτογραφικό χαρτί πάνω σε αλουμίνιο. Η παρουσίαση της έκθεσης εμπνευσμένη από το νησί, από τους χώρους, αλλά και από τις μνήμες και τα συναισθήματα όλων μας"

Συμμετέχουν: Μάριος Βάρελης, Αριστέα Γράβου, Στέλλα Griselda Mucaj, Μόσση Καμπάνη, Μιχάλης Καραϊσκος, Αντώνης Καρδούλης, Δέσποινα Κούρου, Μανώλης Μαγκροκίκας, Δήμητρα Μηλαίου, Μαριάνθη Μοσχόβη, Νίκος Πανταζόπουλος, Χριστίνα Ραϊση, Daniele Charnpsiaux, Μαρία Συρμποπούλου, Ολγα Τάκα, Ειρήνη Τατάκη, Τόνια Τούντα, Νανά Φιλίππου, Σοφία Χαλά.

Εύχομαι καλή επιτυχία. Ειδικά τους φίλους: Στέλλα Griselda Mucaj, Μαριάνθη Μοσχόβη, Νίκος Πανταζόπουλος, φυσικά την ξαδέλφη μου Δήμητρα Μηλαίου και στην εικαστικό Αριστέα Γράβου πολλές ευχές για το νέο της εγχείρημα. Ανυπομονώ τον χώρο και την έκθεση.

Andros Atisans 2018 / Αριστέα Γράβου
Εγκαίνια έκθεσης σήμερα 29 Ιουλίου 2018, στις 20.00 στο χώρο τέχνης "ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ" στην περιοχή του Νειμποριού, πλησίον Ξενοδοχείου Ξενία.
facebook.com/Andros-Artisans

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου