Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Επέκταση του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης προς τον οικισμό Βραχνού

Είναι δίκαιο, πρέπει να δίνει πράξη.
Ο Σύλλογος Λειβαδίων ο "Αγιος Κωνσταντίνος" έλαβε από τον συγχωριανό μας κ. Αλκιβιάδη Τάττο την παρακάτω επιστολή με θέμα: Επέκταση του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης προς τον οικισμό Βραχνού
Αξιότιμε Δήμαρχε, Αξιότιμοι Κύριοι,
Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα ότι η σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου των Λειβαδίων με τον κεντρικό αγωγό λυμάτων είναι στο άμεσο πρόγραμμα του Δήμου.
Έτσι, μετά από χρόνια, αξιοποιείται η προσφορά μου που αφορά στην κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης του οικισμού και βρίσκει τη λύση του ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.
Σας υπενθυμίζω επίσης ότι με δική μου χορηγία έχει εκπονηθεί από τα γραφεία Κονδυλάτου-Λούκος και Χρ. Μανάλης η μελέτη του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης του οικισμού Βραχνού και έχει υποβληθεί στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου -2/7/2013- με κοινοποίηση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βραχνού.
Θεωρώ λοιπόν οτι, επ’ ευκαιρία του προγραμματισμένου έργου, είναι φρόνιμο να επεκτείνετε τον κεντρικό αγωγό Χώρας-Λειβαδίων προς τον οικισμό Βραχνού έως το σημείο που, σύμφωνα με την ανωτέρω μελέτη, θα παραλάβει τα λύματα και αυτού του οικισμού (επέκταση κατά 400μ. περίπου).
Σας ευχαριστώ για όλες τις προσπάθειες που κάνετε για το νησί μας.
Με εκτίμηση
Αλκ. Ν. Τάττος
Σαν σύλλογος Λειβαδιών θεωρούμε δίκαιο το αίτημα του κ. Αλκιβιάδη Τάττου. Με την προσδοκία να εκπληρωθεί την κοινοποιούμε μιας και η "ρύθμιση" των αποβλήτων αφορά όλους μας.
Το Δ. Σ.

Εσωτερικό δίκτυο ακαθάρτων οικισμού Λειβαδίων
Υπενθυμίζω πως το εσωτερικό δίκτυο είναι έτοιμο από το 2013. Ο Δήμαρχος πριν ένα μήνα ανακοίνωσε πως θα συνδεθεί με τον κεντρικό αγωγό και τον βιολογικό της Χώρας. Αναμένουμε! Αν δεν δω τον μπολντόζα στον Λειβαδιανό δρόμο δεν πιστεύω τίποτα. Είναι κρίμα να μολύνεται η ευρύτερη περιοχή όταν ο βιολογικός στο Νειμποριό θέλει "περιεχόμενο"

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα λιβάδια μπράβο στον κύριο Τατο Περιμένουμε και στο κάτω χωριό να πούμε κι εμείς στο Κεντρικό αγωγό

    ΑπάντησηΔιαγραφή