Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Πάσχα με γεύσεις από τις Κυκλάδες

Στον ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ της Κυριακής των Βαΐων (1/4), Αφιέρωμα: Πάσχα στις Κυκλάδες. Ανάμεσα στους σεφ ο Δημήτρης Γιγίνης από το Κόρθι. gastronomos.gr

© gastronomos.gr
Κουβεντούλες νόστιμες, ανδριώτικες gastronomos.gr
Στέλιος Παρλιάρος: Ο εθνικός μας ζαχαροπλάστης kathimerini.gr

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα λιβάδια καλημέρα ανδρός
    Μην βάζεις τέτοια διότι νηστεύουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά πρέπει να προετοιμάσουμε και το Πασχαλινό τραπέζι. Το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ........και τι μου ήρθε στο νου, τώρα:
    Κυριακή του Πάσχα πρωί, να ανοίγει η γιαγιά μου τον ξυλόφουρνο με τους Λαμπριάτες της γειτονιάς, να μοσχομυρίζει το δεντρολίβανο και στην αποκάλυψη της ροδοψημένης πετσούλας να αρχίζει η ΕΠΙΘΕΣΗ..............
    Νομίζω ότι το OSCAR πηγαίνει στον Λαμπριάτη! (ελπίζω να σας κόλασα κι εσάς, χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή