Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Διήμερο Σεμινάριο Τσι Γκονγκ & ΤάιΤσι στην Ανδρο

Το ται τσι τσουάν είναι μια εσωτερική κινέζικη πολεμική τέχνη, με ήπιες κινήσεις σε αργό ρυθμό που αποσκοπούν στην εξισορρόπηση και ανάπτυξη της εσωτερικής ζωτικής ενέργειας.
Το Τσι γκονγκ σημαίνει «ενεργειακή άσκηση» και  εξασφαλίζει στο άτομο υγεία και ζωτικότητα.
Ολα αυτά μπορεί ν' ακούγονται"κινέζικα" που φυσικά είναι, όμως είναι πολύ καλές "πρακτικές" για να δούμε λίγο τους εαυτούς και τον κόσμο μας με άλλο μάτι. Με τους Κινέζους έχουμε τεράστιες διαφορές στον τρόπο ζωής, έχουμε όμως και κάτι κοινό: προερχόμαστε από παλιούς λαούς, τόσο παλιούς όσο τα κινέζικα και τα ελληνικά! (Το ται τσιείναι μια εξαιρετική άσκηση για όλες τις ηλικίες, ειδικά για κουρασμένα κορμιά!)

Διήμερο Σεμινάριο Τσι Γκονγκ & ΤάιΤσι: 24 & 25 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο: 16.30-19.30 - Κυριακή: 10.30-13.30
Σε αυτό το σεμινάριο θα γίνει εισαγωγή στην τέχνη και τις αρχές του Τσι Γκονγκ και του Ται Τσι. Στην πρώτη ενότητα του Σαββάτου θα μάθουμε να χαλαρώνουμε με απλές ασκήσεις αναπνοής και θα εισαχθούμε στο Τσι Γκονγ των «Οκτώ Θησαυρών». Ενώ, την Κυριακή, θα παρουσιαστεί το πρώτο μέρος της μεγάλης φόρμας στιλ Γιάνκγ του ΤάιΤσι. Κόστος Συμμετοχής και στις δύο ημέρες 20€ Μόνο μία ημέρα: 15€. Εκπαιδευτής: Αριάνα Μασέλου. Πληροφορίες για το πρόγραμμα: 6937236362, απαραίτητη η κράτηση θέσης. Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου