Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Μάθε Patchwork με την Εφη Ραπτάκη


Μάθε τέχνη... Patchwork! Με την ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ και την Εφη Ραπτάκη.
Με πολύ απλές τεχνικές, που δεν χρειάζονται προηγούμενη εμπειρία ούτε γνώσεις ραπτικής, μαθαίνουμε να «παντρεύουμε» κομμάτια ύφασμα για να φτιάξουμε το δικό μας μαξιλάρι, πάπλωμα, τσάντα, ρούχα και τόσα άλλα...
Οδηγός μας σε αυτό το ταξίδι υφασμάτων και χρωμάτων θα είναι η Έφη Ραπτάκη, που ασχολείται χρόνια με το πατσγουορκ και θα μας μυήσει σε αυτή την όμορφη και δημιουργική ενασχόληση.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε δύο ενότητες. Η πρώτη συνάντησή μας θα είναι εισαγωγική και αναλόγως του ενδιαφέροντος θα κινηθεί και η δεύτερη ενότητα. Βοηθήστε μας να οργανωθούμε καλύτερα και ενημερώστε μας για την πρόθεσή σας να συμμετέχετε σε αυτό το σεμινάριο.

Ημερομηνία: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, ώρα 16.30 Τόπος: Χώρα / Κόρθι (αναλόγως των συμμετοχών) Κόστος: 10€, Διάρκεια: 3 ώρες. Για να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο Minimum συμμετοχές 10 άτομα. Παρακαλούμε ενημερώστε μας στο: 6937236362 ή androskoinsep@gmail.com


Ας διαβάσουμε όμως το κάλεσμα της Έφης:
«’Ελατε να φτιάξουμε πάτσγουορκ με εξάγωνα θα μάθουμε πως να φτιάχνουμε πατσγουορκ με την Αγγλική μέθοδο ενώνοντας τα εξάγωνα.
Το πρώτο μάθημα θα είναι μία μικρή εισαγωγή στη μέθοδο και αμέσως μετά ο καθένας μας με το δικό του πακετάκι υφάσματα θα ξεκινήσει.  Αφού φτιάξουμε τα εξάγωνα, θα μάθουμε να τα ενώνουμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν κύκλο.
Στο δεύτερο μάθημα θα μάθουμε να καπιτονάρουμε πάνω σε βάτα και θα φτιάξουμε κάτι για την κουζίνα μας, όπως σουπλα για καφέ, πιαστράκι για κατσαρόλες κα. ‘Ετσι, θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε κάτι πιο μεγάλο π.χ. ένα μαξιλάρι ή ακόμα και ένα πάπλωμα. Η μέθοδος είναι η ίδια.
Αυτή η τεχνική έχει το πλεονέκτημα, οτι δε σας χρειάζεται ραπτομηχανή, χρησιμοποιούμε μικρά κομματάκια ύφασμα που μας έχουν περισσέψει. Το πάτσγουορκ είναι μια τέχνη «χόμπυ» που μπορείτε να συνεχίσετε μόνοι σας ή και με τους φίλους, γιατί με παρέα είναι πάντα καλύτερα!
Τα υλικά θα τα φέρω εγω, η ΆνδροςΚοινσεπ θα φροντίσει για το χώρο συνάντησης, τις βελόνες, τις δαχτυλίθρες, τις κλωστές και ψαλιδάκια. Ελάτε μόνο με την καλή και δημιουργική σας διάθεση , θα περάσουμε όμορφα!»
Εξαιρετικά! Καλή επιτυχία Εφη και ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου