Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Εκδρομή των φίλων της Καϊρείου Βιβλιοθήκης στη Νεμέα

Οι φίλοι της Καϊρείου Βιβλιοθήκης διοργανώνουν μια ενδιαφέρουσα εκδρομή στα Αρχαία και στα οινοποιεία της Νεμέας. Αρχαία και κρασί! Εξαιρετική ιδέα για χειμωνιάτικο μήνα!
Το Δ.Σ. των Φίλων της Καϊρείου Βιβλιοθήκης, αποφάσισε να οργανώσει για την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 εκδρομή στην Νεμέα. Θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το  Ναό και Ιερό του Διός και τέλος το αρχαίο Στάδιο. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε οινοποιείο της περιοχής, όπου θα μυηθούμε στα μυστικά της οινοποιίας και θα έχουμε την ευκαιρία, με την καθοδήγηση ιδικού οινολόγου, να γευτούμε διάφορα κρασιά της περιοχής σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εδέσματα. Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί μαζί με τους φίλους σας. 

Εικόνα από: http://www.nline.gr/1002/
Η εκδρομή θα ξεκινήσει από το Σύνταγμα στις 9.30 και στις 10.00 από την Κηφισιά.
Η τιμή είναι 40€ το άτομο, και περιλαμβάνει την διαδρομή, την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο, την επίσκεψη στο οινοποιείο, το φαγητό και τα κρασιά.
Δηλώσετε την συμμετοχή σας, το αργότερο, μέχρι την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις κυρίες: Μαριέλλα Μαρκιανού – Σπηλιοπούλου, τηλέφωνο  6972082988, και Μαρία Κορωνιώτου Βρεττού, τηλέφωνο 6944751791.

1 σχόλιο: