Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΤΟΠΟΥ '17: Χωρίς χαρτάκια


Οι φωτογραφίες είναι συλλεκτικές. Το έργο που για μένα ήταν το πιο ενδιαφέρον του φετινού ΕΠΙΤΟΠΟΥ 17 δεν είναι στη θέση του... αναλήφθηκε. (Σίγουρα υπάρχει και πιο λογική εξήγηση αλλά ας το ρίξουμε στον σουρεαλισμό μιας και δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε πως η τέχνη ωθεί κάποιους στην βαρβαρότητα)




Καλλιτέχνης: Νικόλας Καρναμπατίδης

9 σχόλια:

  1. Κρίμα,ήταν πιο διαδραστικό απο το περσινό που ήταν πολυ στατικό,δεν προλάβαμε να το δούμε.....
    Μ ΒΟΎΛΓΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα
    καλο Σαββατοκυριακο!
    Αληθεια πως θα παρέμεναν
    τα χαρτακια σκαλωμένα στα σύρματα με τοσο αερα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα συμπλήρωναν αυτά που θα έσκιζε ο αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε βλέπω το λόγο γιατί Θύμωσε Σε αλλουνού περιουσία δεν βάζεις κάτι χωρίς την έγκριση του πριν τέσσερα χρόνια στήσανε την εξέδρα Η οποία είναι εκεί ακόμα εάν που είχανε κατεβάσει δεν πιστεύω Να υπήρχε θέμα αυτή τη φορά Τη στιγμή που τελειώνει η έκθεση Να τα βάλουν όλα στη θέση τους έτσι νόμιζα το λογικό Το όμορφο το δικό τους δεν είναι όμορφο για όλους Οι πιο πολλοί Ακουλουθούν χωρίς να έχουν ιδέα τι γίνεται ρώτησα 10 άτομα Και τα 10 άτομα μου είπαν το ίδιο δε βαριέσαι να περάσει η ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πιο πολλοί ακολουθούν χωρίς να έχουν ιδέα, για να αποκτήσουν. Προφανώς δεν είσαι ένας από αυτούς. Ωστόσο, πριν τοποθετηθείς ξανά δημόσια φρόντισε να είσαι ενημερωμένος για το αν υπήρχε σχετική έγκριση, γιατί δεν υπήρξαν αυθαιρεσίες και για το πότε τελειώνει η έκθεση. Ωστόσο, η υποκειμενική σου άποψη και των δέκα ατόμων που ρώτησες, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την όποια καταστροφή.

      Διαγραφή
    2. Ανωνυμα γραφετε αλλα τα λεγομενα σας εχουν υπογραφη.......αν το Επιτοπου γινονταν απο τον Δημο να φανταστω οτι θα το χειροκροτουσατε οπως κανετε σε οτι κανει ο Δημος?Κριμα ........Με την λογικη σας ομορφο ειναι οτι μπορουν να καταλαβουν οι πολλοι?Ευτυχως που δεν ζει ο Picasso.......την Γκουερνικα την γνωριζετε?
      Ασχημη ε?Ας την κατεβασουν απο το Εθνικο Μουσειο Τεχνης.....

      Διαγραφή
  5. Κρίμα.....AAAAAAAAAAAA *&^())&%#$@#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω μια ακόμα (ελπίζω η τελευταία) οι Ανδριοτες είμαστε αφιλόξενοι και απορώ που ακόμα και ειμεις οι ντόπιοι πάμε στην Άνδρο, σε λίγο ούτε εμείς θα μας αντέχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΕΠΙΤΟΠΟΥ ομορφαίνει το χωριό μας, είναι σούπερ. Livadia for ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή