Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Συνέντευξη τύπου του Δήμου Ανδρου για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού

Ο Δήμαρχος Ανδρου, Θεοδόσης Ι. Σουσούδης, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε συνέντευξη τύπου, για την παρουσίαση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού στο νησί.
Θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ Άνδρου από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ, σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, οι θερινές εκθέσεις που διοργανώνουν το Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή και το Ίδρυμα Π. & Μ. Κυδωνιέως, η έκθεση του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης, καθώς και το πρόγραμμα του 3ου θερινού Πανεπιστημίου, που φέτος έχει θέμα «Η λογοκρισία και τα όρια του επιτρεπτού λόγου». Η συνέντευξη θα δοθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, στις 12:30 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus.

Μήνυμα των “ΦΙΛΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΔΡΟΥ”
“'Οπως τα τελευταία δύο χρόνια έτσι και φέτος δίνουμε ξανά το καλοκαιρινό ραντεβού στο θέατρο της Ανεμόεσσας Άνδρου, με την υπόσχεση ότι το φετινό 3ο φεστιβάλ θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σας. Παραμερίζοντας όλες τις δυσκολίες που οι καιροί φέρνουν στο κατώφλι μας, σαν καραβοκύρηδες που γνωρίζουν από συνθήκες δύσκολου καιρού, εμείς οι Ανδριώτες, προχωράμε ενωμένοι, με συμπαραστάτες τον διευθυντή του Φεστιβάλ κ. Βούλγαρη και τους στενούς του συνεργάτες. Το θέατρο θα ανοίξει την πόρτα του, την πρώτη μέρα του Ιούλη και μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, θα δίνει βήμα σε ντόπιους φορείς και Συλλόγους, να παρουσιάσουν το έργο τους, ενώ κατά την περίοδο του Φεστιβάλ, 29/7 - 25/8 θα φιλοξενηθούν επιλεγμένες παραστάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ικανοποιούν το ευρύ φιλότεχνο κοινό. Καλή αντάμωση.” Φίλοι Φεστιβάλ Ανδρου.
facebook.com/festivalandrou

1 σχόλιο:

  1. Η τύχη μου δε με πάει τώρα τελευταία φτάνω μια μέρα μετά κρίμας θα ήθελα πολύ να ήμουνα όπως και να 'ναι καλή επιτυχία στο δήμαρχο
    Και καλό καλοκαίρι να 'χουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή