Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Το ΕΠΙΤΟΠΟΥ '17 στην Καθημερινή


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής 04.06.17
ένθετο περιοδικό "Κ"

To EPITOPOY '17 προβάλλεται εξαιρετικά από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής και μόνο που διαβάζουμε τα μικρά γράμματα στο τέλος του κειμένου 8/7-28/8 ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΑΝΔΡΟΥ φτάνει για να αισθανθούμε περήφανοι για το χωριό μας και ευγνώμονες στην Ευα Bony Τουρτόγλου που μας ανέδειξε. Περιμένουμε με λαχτάρα τα εγκαίνια.

6 σχόλια:

  1. Τα ντουβάρια Είναι χτισμένα πριν πολλά χρόνια τα έχτισαν οι προπαππούδες μας οι παππούδες μας και πατεράδες μας πρέπει Να είμαστε υπερήφανοι για αυτά Και που θέλω να καταλήξω πρέπει να τα σεβόμαστε και μη τα λερώνουμε με γραφίτης Που ορισμένοι το λένε τέχνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχουν πολλα ειδη "ντουβαριων",τα πετρινα και κατι σας εσας που δεν εχετε ιδεα του τι γινεται γυρω σας.Το νησι κι το χωριο προβαλλονται παντου μεσω του Επιτοπου,δεν μπορω να καταλαβω τι σας ενοχλει.Οσο για τον γραφιτι(graffiti)φανταζομαι εννοειτε ,που το ειδατε ?
      Οτι γραφτηκε γραφτηκε με ασβεστη ,υλικο που με τον χρονο σβηνει,ολα ειναι απο φθαρτα υλικα και ειναι εφημερα,μενει ομως η κακια και η αμαθεια του κοσμου !!!!

      Διαγραφή
    2. Μια ζωή ντουβάρια θα μείνουμε, για αυτό οποίος ακούει για Άνδρο και Ανδριοτες δεν θέλει να πατήσει το πόδι του.

      Διαγραφή
    3. ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥ.........

      Διαγραφή
  2. Τώρα εσύ πιστεύεις ότι όταν βάψεις τα πέτρινα ντουβάρια της Άνδρου αυτό είναι εικαστικό και αναδεικνύει το νησί. Φιλάρα πολύ παράξενη γνώμη έχεις για την ...τέχνη.Όσο για τον άλλον που λέει ότι ο ασβέστης φεύγει θα σου πω ότι υπάρχουν πάνω σε πέτρες γραμμένα αρχικά ονομάτων με ασβέστη ΠΡΙΝ το Β παγκόσμιο πόλεμο και είναι εκεί ακόμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά ούτε εγώ νομίζω ότι είναι εικαστικό και με αφήνει εντελώς αδιάφορο, αλλά αν αυτή η τέχνη προβάλει το νησί τότε την δέχομαι και δεν με ενδιαφέρει για τα ντουβάρια. Τα ντουβάρια εδώ θα μείνουν εμείς θα φύγουμε.

      Διαγραφή