Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Το Central Park Livadion στα χρώματα του πρωϊνού

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Στυλιανός

Αν έμενα στην Ανδρο το πρώτο πράγμα που θα έκανα σήμερα μόλις ξυπνούσα θα ήταν να βάλω τα παπούτσια μου και να πάω φυσέκι ίσα κάτω τον ποταμό. Θα κατέβαινα της Σοφίτσας με νεανική ορμή και με τεράστια λαχτάρα θα έφτανα μέχρι το γιοφύρι για να διαπιστώσω αν όλα είναι στη θέση τους και το χθεσινό δεν ήταν ένα όνειρο. Αντί για μένα έτρεξε ο Κωστής. Αυτό το έργο ήταν όνειρο πολλών ετών και τώρα που έγινε έχουμε γίνει μικρά παιδιά από τη χαρά μας. Όμως οι εργασίες διαμόρφωσης του ποταμού δεν έχουν τελειώσει, μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα έρχονται (τι όμορφη φράση που σπάνια ακούμε και ακόμη σπανιότερα λέμε!)

(Central Park Livadion το βάπτισε ο Γιώργος Ισσαρης 
που έχει κληρονομήσει το χιούμορ της οικογένειας Μπέη)

5 σχόλια:

  1. Το ίδιο έκανα και εγώ. Πρωί πρωί δρόμο στο ποταμό, να δω το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όταν μεγαλώσουν τα δέντρα, θα κανονίσουμε πικ νικ στο ποταμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηταν ονειρο και εχθες πηρε σαρκα και οστα!!!και εχουν να γινουν ακομα πολλα,καλα να ειμαστε!!!το πρωι περασα και εγω κατα τις 9παρα και ηταν απο τον Δημο και εφαζαν τα ηλιακα φωτα!!!τι ομορφο που θα ειναι το βραδυ φωτισμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην βάζετε τον ποταμό στην ίδια κατηγορία με το Central Park.
    Ο ποταμός με το γεφύρι είναι πολύ πιο όμορφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για έξι χρόνια τώρα Έγγραφα για αυτό το σκουπιδότοπο για Το ποταμό που πετάγανε σκουπίδια κανένας δεν έκανε τίποτα επιτέλους τώρα έχουμε έναν άνθρωπο που Ακούει τι λέμε εάν τα πούμε σε αυτόν όχι στα καφενεία όχι στα πηγαδάκια
    Και επιτέλους καθαρίστηκε ο ποταμός καθαρίστηκε ο σκουπιδότοπος και προχώρησε με Με τον Σύλλογο του χωριού τους εθελοντές Και πυροσβέστες και αυτούς που κάλυψαν τις δαπάνες Και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και ένα παραπάνω μπράβο στο δήμαρχο που άνοιξε το δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην τα παραλέμε κιόλας είναι εξίσου το ίδιο Είναι αναλόγως πως το βλέπει ο καθένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή