Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σύλλογος Λειβαδίων ευχαριστεί


Η φετινή κοπή της βασιλόπιτα του συλλόγου μας στο χωριό μας είχε μεγάλη προσέλευση κόσμου. Ανάμεσα σε αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους ήταν οι ιερείς: Νικόλαος Μανδαράκας και Θεοφάνης (Μαινήτων). Από τον Δήμο Ανδρου: ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Σουσούδης, οι αντιδήμαρχοι κ. Βουραζέρης, κα. Νίκη Μαμάη, ο κ. Θωμάς του τοπικού συμβουλίου Κορθίου. Από τους τοπικούς συλλόγους οι κύριοι και κυρίες: Μαριογκούλα Τηνιακού (φίλων λαογραφικού μουσείου Συνετιού) ο πρόεδρος συλλόγου Κοχύλου Τηνιακός, από τον σύλλογο Μαινήτων η Δέσποινα Χατζόγλου, από τον σύλλογο Μελίτη η Βιβή Δανιόλου και ο κ. Τέλης Αστράς, από το σύλλογο εθελοντών δασοπυροσβεστών ο Νίκος Κάγιας, από το site Εν Ανδρω ο Διαμαντής Μπασαντής, από το site της Κινηματογραφικής Λέσχης Ανδρου ο Βαγγέλης Λουκίσας και από τον σύλλογο γυναικών η Ουρανία Χατζηγρηγορίου.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους, συχωριανούς, Ανδριώτες που είναι πάντα μαζί μας σε όλες τις εκδηλώσεις, που δίνουν πνοή και ζωντάνια στον σύλλογο μας. Ευχαριστούμε τις Λειβαδιανές κυρίες που βοηθούν και προσφέρουν εθελοντικά. 
Μείνετε συντονισμένοι, οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να είμαστε όλοι σαν ένας. 
Σας ευχαριστούμε. Livadia for ever!
Το Δ. Σ. του συλλόγου Λειβαδίων ο "Αγιος Κωνσταντίνος"

4 σχόλια:

  1. Και του χρόνου! Πολλές ευχές σε όλους!
    Κατίνα Μηλαίου & Δήμητρα Μηλαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη χρονια και του χρονου διάβασα ωραια πράγματα που ανάφερε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Μπραβο στο Λέωνιδα για την εξερετικη δουλια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη χρονια Λειβαδιανοι,αν και μακρυα φετος η σκεψη μας παντα κοντα σας!!!!Και του χρονου με υγεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελειώσαμε με τις πίτες, τώρα έρχεται η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Τσικνοπέμπτη, η Καθαρά Δευτέρα, καλά να είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή