Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ο Σύλλογος Λειβαδίων συνομίλησε με τον Δήμαρχο Ανδρου

Συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Λειβαδίων "Ο Άγιος Κωνσταντίνος" με τον Δήμαρχο Άνδρου κύριο Θεοδόση Σουσούδη. Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα παρακάτω:
Αποχέτευση: Ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι έχουν ξεκινήσει ενέργειες μαζί με τον Έπαρχο για την σύνδεση του ανενεργού δικτύου αποχέτευσης του κεντρικού χωριού με τον κεντρικό αγωγό του βιολογικού στη Χώρα.
Σκουπίδια ποταμού: Οι κάδοι της ανακύκλωσης να φύγουν από το σημείο που βρίσκονται μέχρι τώρα και να μοιραστούν σε άλλες τοποθεσίες με σκοπό να διαμορφωθεί "όμορφα" ο χώρος. Το έργο θα αναλάβει ο σύλλογος με την βοήθεια του Δήμου.
Καθαρισμός της κοίτης του ποταμού: Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε πως θα τελειώσει άμεσα.
Εμείς οι Λειβαδιανοί πιστεύουμε πως όλα τα προβλήματα λύνονται με συνεννόηση και καλή πρόθεση. Δεν είμαστε απέναντι στην Δημοτική Αρχή, αλλά συμπορευόμαστε υποδεικνύοντας τις ελλείψεις, όπως επίσης το ίδιο πράττουμε με όλους τους φορείς για το συμφέρον και το καλό του χωριού και του νησιού μας γενικότερα.
Το Δ. Σ.

8 σχόλια:

  1. Φυσικά και όλα τα προβλήματα λύνονται με συνεννόηση και καλή πρόθεση και εχουμε αποδείξει οτι έχουμε και πολύ υπομονή.....μακάρι όλα αυτα να μην μεινουν σε λόγια και να γίνουν πράξεις.Εχουμε εμπιστοσύνη στο σύλλογο ότι θα επαγρυπνεί και θα ελέγχει,όπως κάνει πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δούμε τι θα γίνει... περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ελπίζουμε ότι θα δούμε έργα από το δήμο και όχι μόνο λόγια, γιατί αυτό με την αποχέτευση το έχομε ξανακούσει. Όσο για τα σκουπίδια του ποταμού δεν υπάρχουν λόγια στη κατάντια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρα
    Πάντα χρειάζεται το κίνητρό ή καλύτερα το σκούντημα για να ξυπνήσουν οι αρμόδιοι, διοτι μην μου πεις οτι ο Δημος δεν γνώριζε τα θέματα αυτα........
    Ευγε στον σύλλογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον θα σου φανεί απίστευτο αλλά ο Δήμαρχος τα γνώριζε. Ειδικά για την αποχέτευση έχουν γίνει και συσκέψεις. Το θέμα είναι αν έχει την ¨πολιτική βούληση" να πράξει τα δέοντα και να λύσει το θέμα. Είναι πάντως ντροπή! Ο κ. Τάττος έκανε μια μεγάλη δωρεά πριν 3 χρόνια. Σκάφτηκε όλο το Μεσαίο χωριό, σπάστηκαν εκατοντάδες σκάλες και τσιμέντα, αποκαταστάθηκαν υποδειγματικά και οι αρμόδιοι είναι σα να λένε στον άνθρωπο "έθαψες τα λεφτά σου στα τσιμέντα" Και από την άλλη να υφίσταται αυτό το τεράστιο πρόβλημα με τον παλιό αγωγό κτλ κτλ να μην γράφω όλο τα ίδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θέλω να μένω στο παρελθόν, ότι έγινε έγινε. Τώρα ας κάνουν κάτι να αποκατασταθούν όλα όπως πρέπει μια και καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτελους βλεπω λίγο εδιαφερον για τα προβλιματα του χωριού ενα μεγαλο μπραβο στην Αννα που το έβαλε στο Σιτε να ξέρουμε που βρισκόμαστε και ενα μπραβο στο λέωνιδα και Αννα για την πρωτοβουλία να Ανημεροσουν τον Δημαρχο ΠΙΣΤΕΒΟ όλα θα πανε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε βρε επυτελους ενα μπραβο στο επιτελείο του Συλογγου για την ΑΝΑΚΙΝΟΣΗΣ το τη ηπαν με το Δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή