Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Σκουπίδια με ονοματεπώνυμο

Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ


Η ανακύκλωση στην Ανδρο δουλεύει ανάλογα με τα φεγγάρια, ο δήμος δεν επαρκεί, αλλά όλοι οι φορείς μαζί δεν φτάνουν την αχβαδιά ενός! Καταλαβαίνω να πρέπει να πετάξει κάποιος τα σκουπίδια του, αλλά ας το κάνει νοικοκυρεμένα, ας δέσει με ένα σπάο τα χαρτόνια, ας σουμπίξει λίγο τα χαρτιά, κάπως, κάτι να κάνει και φυσικά  πρώτα  να ρωτήσει τον Δήμο πότε και που μπορεί να πετάξει τόσο πολλά σκουπίδια που γράφουν και το όνομα του! Οχι  έτσι χύμα στο ποταμό. Ο ποταμός δεν είναι χωματερή άλαλα, ε άλαλα. (Κανονικά πρέπει να τα μαζέψουμε και να τα πετάξουμε στην αυλή του)

Μάλλον μας βρήκανε ζαβο-Λειβαδιανούς και μας πετάνε μπάζα.

8 σχόλια:

  1. Ας τα πηγαινε καλυτερα εξω απο το Δημαρχειο....ετσι θα εβαζαν μυαλο οι διοικουντες!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι απλα ανθρωποι χωρις μυαλο,χωρις παιδεια και οπαδοι της νεοελληνικης κουλτουρας εξω απο το σπιτι μου και ας ειναι οπου να ειναι!!!η ανακυκλωση εχει αρχισει και θα μπορουσε να παρει τον κυριο Παπαδακη να παει στο μαγαζι του και να το αδειασει!!!αλλα ,ελα μωρε τωρα ,σιγα και τι εγινε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pios einai autos o gysftos re paidia? Giati den lete na to kseftilisete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι πολύ για αυτά που βλέπω κρίμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ σωστα τα λες......
    επιστροφή στην αυλη του αδιάφορου για την δημόσια εικόνα του νησιού.... και μην τα φορτώνουμε ολα στον δήμο(αυτος κι αν εχει ευθυνη!!), ο κάθε ένας μας ας πάρει τις ευθύνες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δημαεχος φταίει που δεν βάζει πρόστιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή