Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος - Andros Trail Race!


Δέκα μέρες ακριβώς έμειναν για να δηλώσετε συμμετοχή στον 1ο αγώνα ορεινού τρεξίματος  Andros Trail Race! Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και μάλιστα αθλητές από το εξωτερικό έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή καθιστώντας έτσι τον αγώνα διεθνή! Αν δεν έχετε ήδη δει το βίντεο teaser trailer του, δείτε το τώρα εδώ!
Οι προετοιμασίες έχουν φτάσει πια στο τελικό τους στάδιο και όλοι ανυπομονούμε για την μεγάλη μέρα! Διαβάστε το τελευταίο δελτίο τύπου της διοργάνωσης.
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου (Άνδρος ΚοινΣΕπ) στηρίζει αυτόν τον αγώνα και σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για την Άνδρο! Είναι δράσεις όπως αυτή, που εκτός της τουριστικής περιόδου τονώνουν την τοπική οικονομία, και αναδεικνύουν μια "διαφορετική" πλευρά του νησιού.
Αν είστε αθλητές μη χάσετε την ευκαιρία να αγωνιστείτε σε αυτό το μοναδικό κυκλαδίτικο τερρέν δηλώνοντας συμμετοχή στο androstrailrace.gr έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Αν θέλετε να βοηθήσετε και να ζήσετε τον αγώνα "από μέσα" ελάτε να γίνετε εθελοντές. Είναι σπουδαίο να είσαι εθελοντής και εμείς θα είμαστε όλοι εκεί, καθώς η παρουσία των εθελοντών είναι πολύ σημαντική σε κάθε αθλητική διοργάνωση. Αν πάλι θέλετε απλώς να νιώσετε το παλμό του αγώνα απολαμβάνοντας ένα Σαββατοκύριακο στο υπέροχο νησί μας, ντυμένο στα φθινοπωρινά του χρώματα, σας περιμένουμε όλους! 2 Οκτωβρίου 2016! Να είστε όλοι εκεί! Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του αγώνα. Μην χάσετε το Pasta Party το Σάββατο 1 Οκτωβρίου!
Ο αγώνας είναι μια συνδιοργάνωση του Andros Trail Race, του Δήμου Άνδρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και εδώ:
tinyurl.com
tinyurl.com
Ακολουθήστε τον αγώνα και στη σελίδα του στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου