Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΕΙΔΟΘΕΑ 2016: Ζωή και εργασία σε ένα εκπαιδευτικό ιστιοφόρο

proteusinnovation.com
Το  πρόγραμμα «ΕΙΔΟΘΕΑ 2016» δίνει τη δυνατότητα σε νέους και νέες, να ταξιδέψουν, και να εργαστούν σε ένα εκπαιδευτικό ιστιοφόρο. Το «CHRISTIAN RADICH» είναι ένα από τα τρία εκπαιδευτικά ιστιοφόρα της Νορβηγίας. Το πρόγραμμα «ΕΙΔΟΘΕΑ 2016» επιδιώκει να αυξηθεί η γνώση σχετικά με τη ζωή και την εργασία στη θάλασσα, να ανοίξουν οι ορίζοντες των συμμετεχόντων και να καλλιεργηθούν όνειρα για το μέλλον τους. Αυτού του είδους η εκπαίδευση είναι ιδιαιτέρως εποικοδομητική για τους νέους, αφού τους παρέχει ορισμένες από τις βασικές δεξιότητες της ζωής, εμπλουτίζοντας τον χαρακτήρα τους και προετοιμάζοντας τους καλύτερα για τις απαιτήσεις της ζωής σε ένα κόσμο που διαρκώς αλλάζει, και γίνεται πολυπλοκότερος και απαιτητικότερος.

facebook.com/Proteus-Social-Innovation-Development
Η παρουσίαση του προγράμματος υποτροφιών ΕΙΔΟΘΕΑ 2016 θα γίνει το Σάββατο 20 Αυγούστου, ώρα 19.30 στο Δημοτικό Θέατρο Χώρας Ανδρου.

INFO
"Μαθαίνουμε να αγαπάμε τη θαλασσινή ζωή" με αυτή τη φράση μας καλωσορίζει η αρχική σελίδα του Πρωτέα. Το όνομα «Πρωτέας» είναι μια αρχαία λέξη, που σημαίνει «πρώτος», «πρωτόγονος» και «πρωτογέννητος».
Διαβάστε για τις δραστηριότητες: proteusinnovation.com/el/structure
Ο Πρωτέας στο Internet:
proteusinnovation.com
facebook.com/Proteus-Social-Innovation-Development
Η ιδέα, το όραμα η υλοποίηση αυτό του φιλόδοξου εγχειρήματος ανήκουν σ' έναν λαμπρό Ανδριώτη που του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου