Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

1ο Andros Trail Race

Μετρώντας αντίστροφα για το 1ο Andros Trail Race! advendure.com
Ένας μήνας μάς χωρίζει από την εκκίνηση του πρώτου διεθνούς αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Άνδρο, στις 2 Οκτωβρίου. ‘Ήδη πάνω από εκατό αθλητές από Ελλάδα και εξωτερικό (Νορβηγία, Γαλλία, Λιθουανία, Κίνα) έχουν δηλώσει συμμετοχή, πιστοποιώντας το ζωηρό ενδιαφέρον που υπάρχει τόσο για το αγώνισμα όσο και για τον συγκεκριμένο αγώνα, οι προδιαγραφές του οποίου τον καθιστούν από του πλέον απαιτητικούς του είδους.


Το Andros Trail Race έχοντας συμπεριληφθεί στο Cyclades Trail Cup, εξασφαλίζει στους αθλητές που θα τερματίσουν το αγώνισμα των 22χλμ. και παράλληλα έχουν τερματίσει σε ένα από τα Tinos Challenge ή/και  Syros City Trail τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής σε αγώνες που διοργανώνει η Ιταλική εταιρία Camelbag ASD, υπεύθυνη για τον ορεινό αγώνα The North Face Lavaredo Ultra Trail και τον αγώνα πόλης Firenze Urban Trail! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο www.cycladestrailcup.gr


Όσοι επιθυμούν να μετρήσουν δυνάμεις κι αντοχές, να γνωρίσουν την ανεξερεύνητη Άνδρο και να πάρουν μέρος σε μια μοναδική αθλητική εμπειρία δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στο www.androstrailrace.gr μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.
Η εκδήλωση αποτελεί Συνδιοργάνωση του Andros Trail Race με το Δήμο Άνδρου και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: