Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Κάτω από την ανεντράδα

Ο Κοραχάης και ο Πετράκης κάτω από την ανεντράδα
Μια τυπική ανεντράδα (κληματαριά), διακοσμημένη με κολοκύθες που χωρίς να ξέρω είμαι σίγουρη πως έχει ζωγραφίσει η Αννα. Το αμπέλι με τα ωραιότατα φύλλα φύλλα του χαρίζει δροσιά. Τα τζιτζίκια σφυρίζουν το μακρύ καλοκαιρινό τους τραγούδι. Άφθονες καρέκλες για την οικογένεια και τους επισκέπτες, για τις ώρες που ο ήλιος δυνατός χτυπά πάνω από τις πέτρες. Ολα σε τάξη, Ανδριώτικη νοικοκυροσύνη, δροσερό νερό και καφές. Το καλοκαίρι σπρώχνει τις καυτές του μέρες ανάμεσα στα φύλλα της ανετράδας νωχελικά. Ραστώνη ενός καλοκαιριού που λατρεύουμε... στο νησί!

4 σχόλια:

  1. Πόσες φορές πέρσι είχαμε καθίσει κάτω απ´αυτή την κληματαριά ! Πετράκη και Νίκο βάλτε ένα ρακάκι ένα νεράκι κρύο και ένα καφεδάκι κι'ερχόμαστε, να είσαστε καλά και να περνάτε όμορφα,φιλιαααα!!!!

    Καλημέρα στα λειβάδια -το ομορφότερο χωριό της Άνδρου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπου την ξέρω αυτή την αυλή! Πολύ οικεία και αγαπημένη αυλή με κουβέντα, γέλια και τις αγαπημένες φωνούλες των παιδιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοδεχούμενοι όλοι στην αυλή μας για ρακί και γλυκό οι φλάσκες μας ζωγραφισμένες απο τα αγαπημένα μου ανήψια Ιωάννα και Γιώργο γενικά όλοι μας βάλαμε μια πινελιά Κουλουριτσα μου μακάρι να σας είχαμε κοντά μας φιλία σε όλους ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό σας βράδυ να ΣτΕ όλοι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή