Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Μαγιάτικος Λειβαδιανός δρόμος


Δεξιά και αριστερά τα άνθη των αγρών, στο βάθος ο επίγειος παράδεισος!
Ολε! Ολε!

7 σχόλια:

  1. Καλημέρα με ψυχρούλα και συννεφιά.
    Αυτό το σημείο του δρόμου είναι το ομορφότερο, όταν ανάμεσα στις ασπαρτιές προβάλει το χωριό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα με δροσουλα σημερα.ποια ψυχη φευγει σημερα απο τα λειβαδια μετα απο μια εβδομαδα,καλη ανταμωση ξαδελφια να εχουμε παλι σε μερικα χρονια να εχουμε υγεια για να ξαναανταμωσουμε παλι ολοι μαζι.εστω και αυτο το λιγο καλα ηταν μετα απο 15 χρονια.το χθεσινο βραδυ και η σημερινη μερα ειναι δυσκολη για ολους μας.... καλη ανταμωση ξαδελφια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα,πανεμορφη φωτογραφια και αυτες οι ασπαρτιες εινα χαρμα οφθαλμων!!!καλο ταξιδι στον Δημητρη και την οικογενεια του,να ειναι ολοι τους παντα καλα!!!οταν με το καλο βγει στην συνταξη πιστευω οτι θα ξαναερθει!!!μεχρι τοτε θα του στελνουμε φωτογραφιες απο τα αγαπημενα του Λειβαδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω να βάλω φωτογραφίες και βίντεα... ποσών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό απόγευμα απο το συνεφιαςμένο και κρύο nj, η θέρμανση δουλεύει μέρα νύχτα, Δημήτρη φέρε μας λίγη ζέστη ,να έχετε καλό ταξίδι.

    Αυτή η φωτό ειναι να την κάνεις κάδρο, οι ασπαρτιές απο τη μια μεριά και οι ντουράφες απο την άλη ειναι το κάτι άλλο, κάτι που δεν αντέχουν τον χειμώνα στo nj.

    Να είστε όλοι καλά.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμπατριώτη Δημήτρη σας εύχομαι καλή επιστροφή .Κρίμα που δεν κατάφερα να σας γνωρίσω,ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρουμε.Οι αναμνήσεις απ'το ταξίδι αυτό να σας συντροφεύουν!!!Καλό ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή