Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου


Φιλοδοξία του Φεστιβάλ, σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του, Παντελή Βούλγαρη, είναι:
«Κάθε χρονιά, να είναι ένας ανοιχτός χώρος συνεργασίας και φιλοξενίας σημαντικών καλλιτεχνικών προτάσεων, όχι μόνο στη μουσική και στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο, τον χορό και τη λογοτεχνία.»
Φέτος αναμένεται να παρακολουθήσουν το πλούσιο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου, πάνω από 22.000 άτομα.
Ο χώρος του εντυπωσιακού θεάτρου, διατίθεται φυσικά και στους ίδιους τους Ανδριώτες και στην τέχνη τους, που το στηρίζουν με πάθος. Στα ανήσυχα θεατρικά σχήματα του νησιού, που χρόνια τώρα προσφέρουν ποιοτικές παραστάσεις, στην καταπληκτική Φιλαρμονική των Νέων του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου, στον δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Άνδρου με το 18ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, στις εξαιρετικές Χορωδίες του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου και στην Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου. Σημαντικές είναι και οι δύο συναυλίες που διοργανώνει φέτος στο θέατρο, ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Ιδρύματος Μιχαήλ Σ. Πολέμη. Σε πείσμα των δύσκολων καιρών λοιπόν, μια όαση πολιτισμού μας περιμένει όλους, από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, στην Άνδρο.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ


(κείμενο φωτογραφίες από το Press kit του φεστιβάλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: