Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστόν λόγω απεργίας

Ενδεικτικά όσα συγκέντρωσα, σίγουρα και άλλα σωματεία θα έχουν βγάλει ανακοινώσεις που μου διέφυγαν.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων καφεστίασης διασκέδασης "η Ανδρος", καλεί  τα μέλη του και όλες τις επιχειρήσεις του νησιού να συμμετέχουν στις πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων της Ανδρου ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης.

Το Δ. Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άνδρου "Η Ομόνοια" καλεί τα μέλη του στη συμμετοχή στην πανελλήνια απεργία της 4 Φλεβάρη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στα επώδυνα μέτρα που επιθυμεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση.

Το Δ. Σ. του σωματείου μηχανικών ηλεκτρολόγων φανοποιών βουλκανιζατέρ ελαστικών Άνδρου αποφάσισε  να συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργία και τα καταστήματα των μελών του θα είναι κλειστά.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Υδραυλικών Εγκαταστάσεων Άνδρου αποφάσισε 24ωρη απεργία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα παρατάξουν τα οχήματα τους έξω από το Δημαρχείο του Δήμου Άνδρου, 09:00 έως 12:00.

7 σχόλια:

  1. Καλημέρα!
    Σήμερα η Άνδρος για πρώτη φορά συμμετέχει στην απεργία!
    Όλα τα καταστήματα είναι κλειστά! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο τρακτέρ που μπορεί να κατέβηκε το ποταμό είναι ο Κόχυλας, χα,χα,χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζούμε ιστορικές στιγμές!!!Λέτε οι επαγγελματίες της Ανδρου μας να αρχίσουν να νοιάζονται και για το νησί και για τον τουρισμό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είναι ευγενικοί, να έχουν "καλή ποιότητα" στα εμπορεύματα τους και να λένε πάντα ευχαριστώ όταν δίνουν την απόδειξη; Λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αγένεια στο μεγαλείο της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή