Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Το Φεστιβάλ Ανδρου σε Φορέα μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα

Γράφει ο Δήμαρχος Θ. Σουσούδης στο facebook.com/sousoudis
Μετά από πρόταση του κ. Αλκ. Τάττου, περί σύστασης φορέα, ο οποίος θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την διοργάνωση του Φεστιβάλ, όλοι οι φόβοι που γεννά η οικονομική κρίση και το "τέρας" της γραφειοκρατίας, πάνε στο περιθώριο.
Oι άνθρωποι που θα πλαισιώσουν τον κ. Τάττο εγγυώνται την βιωσιμότητα και την ποιότητα του φεστιβάλ, το οποίο θα έχει διεθνή χαρακτήρα. Με τον Παντελή Βούλγαρη ως καλλιτεχνικό διευθυντή και με την υποστήριξη της ομάδας του κ. Τάττου, το φεστιβάλ θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την προβολή του νησιού μας.
Έτσι λοιπόν:
-Ο κ. Αλκιβιάδης Τάτος καθώς και άλλοι φίλοι της Άνδρου-χορηγοί θα χρηματοδοτούν το Φεστιβάλ, ώστε σε κάθε περίπτωση να μην προκύπτουν ζημιές για τον Δήμο. Σε περίπτωση κερδών αυτά θα αποδίδονται στον Δήμο!!!
-Ο Φορέας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα θα έχει την ευθύνη συντήρησης του θεάτρου, καλύπτοντας όλα τα κόστη που είναι πιθανό να προκύψουν.
Σωστά τα λες Δήμαρχε και ένα φόβο τον είχαμε μπας και δεν γίνει το Φεστιβάλ. Τώρα όμως μπορούμε ανεμπόδιστα να περιμένουμε με λαχτάρα μόνο το πρόγραμμα!!!

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς,γιατί οταν άνθρωποι με γνώσεις(Παντελής Βούλγαρης)και αγάπη και έγνοια (Ομάδα κ.Τάττου) αναλαμβάνουν, ειμαστε σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά και όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή