Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Λογοτεχνική βραδιά με την Ιωάννα Καρυστιάνη στη Λαμία

Ο λόγος που βάζω αυτή την ανάρτηση είναι, ο καλός φίλος και δάσκαλος από την δεκαετία του '80, Γιώργος Σταυρόπουλος. Η Λαμία βεβαίως μας πέφτει λίγο μακριά... όμως Γιώργο είμαι σίγουρη πως πολλοί μαθητές σου θα ήθελαν να έρθουν. Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις.

Η Πολιτιστική Ομάδα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας και οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν σε λογοτεχνική συνάντηση με την Ιωάννα Καρυστιάνη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της μυθιστορήματος Το Φαράγγι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 στις 7 το απόγευμα στην Αίθουσα "Αλέξανδρος Αινιάν" του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας (Αχιλλέως και Δυοβουνιώτη, Λαμία). Για τη συγγραφέα και το έργο της θα μιλήσουν οι: Πάβια Αργυρίου, Μαρία Αριστερίδου, Κατερίνα Δουβλέκα, Νίκος Παπαγεωργίου, Γιώργος Σταυρόπουλος και Δέσποινα Χρυσανθακοπούλου. Η Ιωάννα Καρυστιάνη θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

2 σχόλια:

  1. Καλό σας απόγευμα απο το συννεφιασμένο,κρύο και ένα αναμονή χιονοθύελλας nj, μέχρι τώρα είμασταν μια χαρά, Δημήτρη ετίμασε φτυάρια και μηχανές,αν έρθει όπως τα λένε αλίμονό μας!!!!!!!

    Καλό σαββατοκύριακο και όσοι πάτε στην κοπή της πίτας να περάσετε όμορφα...

    Να είστε καλά !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ τι μας περιμένει αύριο από το πρωί μέχρι το βράδυ έξω με μηχανές και φτυάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή