Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Σύλλογος Λειβαδίων: Οι προετοιμασίες για τις εορταστικές εκδηλώσεις 2015

Η αίθουσα του συλλόγου πανέτοιμη για το Χριστουγεννιάτικο κέρασμα
Φωτογραφίες: Βαλεντίνος Στυλιανός

Οι κύριες εν δράσει... δηλαδή σε μια ανάπαυλα της προετοιμασίας, ε μη πέσουν και κάτω!!!
Φέτος οι προετοιμασίες για τις γιορτές έχουν μαζικό χαρακτήρα. Κάθε χρόνο οι κυρίες που βοηθούν είναι οι ίδιες (συνήθως το Δ.Σ.) φέτος λοιπόν βοήθησαν πολλές Λειβαδιανές, (Ιωάννα Αστρά, Ειρήνη Στυλιανού, Ειρήνη Μανάλη, Φωφώ Στρατή, Σοφία Μαραβελή, θεία Μοσχούλα Γαβριήλ, δύναμη!!! ) φέτος ο σύλλογος πάει να γίνει στέκι για νέους άνω και κάτω των σαράντα και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Έχουν φτιάξει 150 κουραμπιέδες, σήμερα τ' απόγευμα θα μελώσουν τα μελομακάρονα, θα φτιάξουν τυροπιτάκια, θα φτιάξουν πολλά και διάφορα. Ενθουσιασμός, τα μπρίκια με τους καφέδες στη φωτιά, κέφι και ζωντάνια από Ανδριώτες και Ανδριώτισσες που ξέρουν τη συνταγή για φοβερά εορταστικά τραπέζια. Μπράβο και του χρόνου!


6 σχόλια:

  1. Τα γλυκά φαίνονται όμορφα όμορφη και οι άνθρωποι που τα φτιάξανε Νάστε καλά και καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε Δημητρη να ησουν πιο κοντα!!!!!καλες και ευτυχισμενες γιορτες να περασεις με την οικογενεια σου!!!!πολλα φιλια!!!!φιλιτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματι περασαμε υπεροχα!ευχαριστουμε ολες τις κυριες που συμμετειχαν και μας βοηθησαν. Ηταν μια γιορτη για το χωριο ολες αυτες οι προετοιμασιες,απο το στολισμα και συγυρισμα μεχρι τα γλυκα. Βεβαια και οι κυριοι που βοηθησαν στις εξωτερικες εργασιες,στα μαστορεματα και οχι μονο! Στη δοκιμη ομως πρωτοι!!!!και ολα τα βρηκαν νοστιμοτατα!!!!αυριο τελειωνουν οι ετοιμασιες και σας περιμενομε ολους στο κερασμα μετα τη Λειτουργια των Χριστουγεννων καθως και στην εκδηλωση του Σαββατου ΚΑΖΙΝΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ. Εχομε πολλες εκπληξεις με πρωτο και καλλιτερο το ζεστο κρασακι η αλλιως οινομελο!!!!ελατε και δεν θα χασετε!!!!!!!Φιλιτσα Στυλιανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ φιλίτσα κι εσύ να περάσεις ευτυχισμένες γιορτές με την οικογένειά σου και να μου φιλήσεις τη μαμά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και του χρόνου.και ο σαμιρ μέσα σε όλα.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και του χρονου παντα ΤΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή