Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Η μονή της Αγίας στο έλεος των καιρών


Τρεις ψυχές, η Ηγουμένη κατάκοιτη, χωρίς πετρέλαιο για τον χειμώνα. Τρεις γυναίκες μόνες. Οι Λειβαδιανοί θα βοηθήσουμε. Είναι κρίμα να κοιτάμε μακριά όταν κοντά μας υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν. (δείτε προηγούμενη ανάρτηση)

19 σχόλια:

  1. Ας βοθήσουμε όλοι. Καλημέρα σε σένα και στα Λειβάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σγλλογος αντη για ταξιδάκια να κανει ενα καφέ στην Αγία για να μαζέψουν χριματα μαζει μαι αλους Συλλόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έχει κάνει φίλε μου, μη βιάζεσαι να κατηγορείς, θα βγει ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο οτι κατάλαβα η Μονή χρειάζεται έναν manager αλλά προς Θεού οχι από τον ΣΥΡΙΖΑ
    γιατί θα πουν οτι είναι ενάντια στισ αρχές τους αλλά τους το επιβάλουν οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε διευκρινισε τι εννοεις και εμπλεκεις το ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ 'συ προηγουμενε ανωνυμε κανε κανα ερανο να συνυσφερεις και 'συ εαν θελεις,οχι μονο κριτικες.....ο συλλογος εκανε το ταξιδακι του αλλα τα χρηματα τα προσεφερε οπως και ολοι οι εκδρομεις για τις αναγκες της Μονης.Φιλιτσα Στυλιανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα, σωστό αν είχε manager η μονή μπορεί να μην είχε πρόβλημα. Υπάρχουν παραδείγματα!!!
    Το θέμα είναι να βοηθάμε όχι μόνο να κρίνουμε, να κατακρίνουμε... άλλα όπως έλεγε η μάνα: "δεν τελειώνει η κριτική του κόσμου, κάνε εσύ αυτό που πρέπει" έτσι όπως έχουμε γίνει έχουμε χάσει και τα "πρέπει", τα αυτονόητα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο σύλλογος έχει σκοπό να ενώνει τους Λειβαδιανούς, να κρατά τα έθιμα. Είναι σύλλογος δεν είναι... state. Οι άνθρωποι του Δ.Σ. δεν είναι υπουργοί ή επαγγελματίες πολιτικοί. Είναι ο Λωνίδης, η Φιλίτσα, ο Κωστής, η Ειρήνη, ο Αντώνης, η Τασούλα και εγώ.
    Τα Λειβάδια αγαπάμε και θέλουμε να τα κρατήσουμε ζωηρά, να τα φροντίζουμε. Αυτά τα απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήμαρτον πια τόση εμπάθεια με το σύλλογο Λειβαδίων? Εγώ προσωπικά είπα μπράβο που το αναδείξατε μπας και μπορέσουμε να κάνουμε κάτι,ότι μπορεί ο καθένας.Άντε γιατί τα πήρα τώρα με τους ανεγκέφαλους!!!Να είσαστε όλοι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα.
    Διακρινω ενα μενος στα λογια των ανωνυμων και σε αυτη την αναρτηση και στην προηγουμενη εναντια στον συλλογο και δεν καταλαβαινω το γιατι,οπως επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν βγαινουν να τα πουν αυτα που θελουν με ονοματεπωνυμο οπως αλλωστε κανουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα.
    Πολυ σωστα ειπες Boul ο συλλογος των Λειβαδιων υπαρχει για να ενωνει το χωριο και να κρατα τα εθιμα,η παρουσια του ειναι παντου .και στα πολιτιστικα και στα ανθρωπιστικα και εκει που πρεπει παντα.Και ναι ειμαστε εμεις οι χωριανοι με το ονομα μας και με το επιθετο μας που απαρτιζουμε τον συλλογο.
    Δεκτη η κριτικη αλλα απαραδεκτη για εμενα η ανωνυμη κριτικη.και ποσο μαλλον η κακοβουλη.
    Εδω ειμαστε ,να ακουμε προτασεις ,ιδεες,συμβουλες,εδω ειμαστε για να ερθει να βοηθησει οποιος θελει στον συλλογο και ας μην ειμαστε μελη του Δ.Σ.Εδω ειμαστε για να βοηθησουμε ολοι ωστε το χωριο μας να παραμεινει ζωντανο,να το διατηρουμε καθαρο,να κανουμε τα γλεντια μας και τις εκδρομες μας οπως εμεις οι Λειβαδιανοι ξερουμε,να βοηθαμε τους συννθρωπους μας οποτε χρειαζεται.βοηθαει αγαπητοι ανωνυμοι ο συλλογος ,πολλες φορες ,αθορυβα ,και το λεω εκ πειρας.
    ΑΣΥΣΤΑΤΗ .......ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΝΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιά τον manager και τον ΣΥΡΙΖΑ με χιουμοριστική διάθεση γράφτηκαν και καμμία αρνητική γιά τον σύλλογο σκέψη δεν υπήρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωπααααααα,τι έγινε ,άναψαν τα αίματα λίγο......χαχαχαχα
    Τελκά ζούμε την εποχή του παραλόγου σε όλες της πλευρές της ζωής μας.
    Δεν χρειάζονται πολλά λόγια ,αυτοί που θέλουν να ειναι απέναντι οτι και να κανεις απέναντι θα ειναι.Με γειά τους με χαρά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οχι πολιτικά στους Σύλλογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπάρχουν και μοναστήρια φτωχά;;η συγκεκριμένη μονή δεν έχει περιουσιακά στοιχεία;;είναι δυνατόν να μην έχουν ούτε πετρέλαιο;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα τι έγινε? Έμεινα 3 μέρες χωρίς υπολογιστή και άναψαν τα αίματα?
    Μια καλή πράξη και μάλιστα προς μοναστήρι δεν επιτρέπεται να κατακρίνεται.
    Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. επειδη κατι επαθε ο λογαριασμος μου και με ταλαιπωρει μερες θελω να πω τουτο.....η ανωνυμια ειναι τσαμπα μαγκια το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω!υπερασπισου αυτο που πιστευεις αναλαμβανοντας την ευθυνη σου ΕΠΩΝΥΜΑ!! αλλιως σωπασε....δεν ειναι δυσκολο.......και δικιο να εχεις θα το χασεις!!ειδικα σημερα σε μια εποχη που πνιγονται ανθρωποι και περνανε απλα σαν νουμερα!!αυτα και καλη συνεχεια!


    ΚΟΥΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ego einai, o peraxorianos. me onoma dimitris.xa xa

    naste kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή