Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Οσα φέρνει η ώρα


Χθες ένα ακόμη προσφυγόπουλο πνίγηκε στα νερά του Αιγαίου, χθες  αίμα χύθηκε στο Παρίσι , τρόμος πλανιέται στην Ευρώπη, χθες ένας σεισμός 7,1 ταρακούνησε την Ιαπωνία. Η νύχτα χθες ήταν γλυκιά , ο δρόμος από το Γαύριο άδειος. Οι χθεσινές κουβέντες, τα γέλια της παρέας άδειασαν απότομα. Τώρα όμως που ο ήλιος φωτίζει τα απέναντι χωριά το Χριστουγεννιάτικο πρώιμο αστέρι δείχνει πως τίποτα τη ζωή δεν τη σταματά. Καλημέρα, μια όμορφη μέρα μόλις ξεκίνησε. Ειρήνη υμίν, όλα είναι ατμός. Φιλίππου του αποστόλου σήμερα, χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, χρόνια πολλά στους Μπατσιώτες.

17 σχόλια:

  1. Το τι χόχλους έχω πατήσει από το πρωί!!!
    Χούφτες έχω βγάλει από τις γλάστρες, την Ανδρο θα την φάνε οι χόχλοι κάποτε... σε 3 δισεκατομμύρια χρόνια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το νου μας να εχουμε!!στο μυαλο βαρανε ολα αυτα!!ο μονος κερδισμενος απο ολη τουτη την φρικη ειναι ο ναζισμος!να μην ξεχναμε οτι ολοι ετουτοι οι θαλασσοπνιγμενοι απο αυτους τρεχουν να γλυτωσουν!!ο εθρος κοινος!μη αφησουμε τα μυαλα να μολυνθουν και να την πληρωσουν αθωοι!!το νου μας!!στο μυαλο βαρανε.......καμια μερα δεν θα ειναι πια ιδια με την προηγουμενη......καλη συνεχεια σε ολα!!


    Κουερινη Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο και να μην είναι πολιτικά ορθό η πραγματικότητα είναι οτι οι καμικάζι αυτοκτονίας
    είναι όλοι ισλαμιστές αφού ακούνε τους ιμάμηδες να τους λένε οτι θα πάνε στον παράδεισο
    αμα κάνουνε τέτοιες θεάρεστες πραξεις.Αυτά κάνανε βέβαια και οι χριστιανοί αλλά πριν
    500-1000 χρόνια.Οσο για την Ελλάδα δεν βλέπω καμμία χρησιμότητα για την χώρα μας
    να κάνουμε εισαγωγή ισλαμιστών αφου μέχρι τώρα δεν είχαμε.(Η Γαλλία είχε πολλούς
    Γάλλους υπήκοους από τις αποικίες της).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά στην αγορομανα.να τον χαίρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ έχω μία απορία < και ας με συγχωρέσει ο θεός, πόσοι απο αυτούς τους τρομοκράτες βρίσκουν την ευκαιρία και περνούν παράνομα στην Ευρώπη μαζί με τους πρόσφυγες ? αν δεν κάνουν κάτι τα μεγάλα κεφάλια και δεν κλείσουν τα σύνορα της κάθε πατρίδας τότε θα τα βλέπουμε αυτα κάθε μέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως πάντα οι αθώοι πληρώνουν τα παιχνίδια των "μεγάλων". Ελπίζω να την σκαπουλάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανουμε εισαγωγη τζιχαντιστων????αγαπητε ανωνυμε οι προσφυγες και οι Γαλλοι εφυγαν απο το ιδιο τερας!!η Δυση εχει και αυτη την ευθυνη της γιατι τους εξοπλισε κανονικα!!οσο για τα συνορα να θυμισω οτι στην Αμερικη στις 11/9 χτυπησαν απο αερα!!!ελεος......ηρθε η ωρα να δουμε λιγακι τα πραγματα νηφαλια και ψυχραιμα!!!μην δημιουργησουμε και αλλα θυματα!!


    Κουερινη Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και κατι αλλο.....οι τζιχαντιστες δεν περνανε με σαπιες βαρκες φουσκωτες!!με ληαρ τζετ περνανε και σε πενταστερα ξενοδοχεια μενουν!!ασε που μπορει και να μην περνανε και να ειναι εκει!!ισλαμιστες Γαλλοι χτυπησαν το περιοδικο αν θυμαστε!!


    Κουερινη Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστιχώς ο ένας δράστης ειχε περάσει πριν ένα μηνα απο την Λέσβο όπως γράφεται
    σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και ταυτοποιήθηκε απο τους Γάλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η απορία μου ελύθικε, και αυτό με φοβίζει πολύ,μόλις άκουσα και εγω ότι ο ένας τρομοκράτης πέρασε στην Ελλάδα απο την Τουρκία,τι έχεις να πεις Μαρία τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και ποσοι ακομα εχουν η θα περασουν ακομα!!!πρεπει να ασφαλισουμε και εμεις τα συνορα μας!!!μας βλεπω να κλεινουν(ευκαιρια εψαχναν)ολοι τα συνορατους και να γεμισουμε μεταναστες!!!και μην με πει κανεις ρατσιστρια γιατι θα τα παρω ασχημμα!!!θελω να καθομαι στην χωρα μου χωρις να φοβαμαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. yiati ola afta ginonde..

    diabaste tin epistoli MANTHEOU kefaleo 24 ap to edafio 1 mexri to 51.

    kai epistoli B TIMOTHEOU kefaleo 3 edafio 1 mexri 5.


    o erxomos tou kyriou den einai makria.
    ola afta prepi na ginoun yia na gini oi defteri PAROUSIA

    o theos na boithisi ton kosmakitou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. All of you idiots who blowjob Islamic terrorists or otherwise known as 'refugees' will have these scumbags very soon approach your door sending you and your own families to the grave. Your unlimited stupidity is pathetic and you will soon-and unfortunately your children-pay for your pseudo-liberal ignorant dogmas. Each nation MUST protect its borders and be in a position to distinguish those who are in true and genuine need from those who are a threat to democracy and peace. Many of you retarded uneducated maggots want all migrants to enter your borders. If you 'love' them so much, then why don't you embrace them and have them sleep in the same bedroom with your children? What a load of imbecilic lamentable hypocrites you are! While other nations are all closing their borders, you morons want to bring more migrants in. Time is one hell of a bitch and very soon one of these scumbags will destroy your homes and your families. Only then will you realize how stupid you are and what a horrific mistake you have made by letting them in. But it will be too late-for you and for your families. Idiots..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το οτι περασε ενας απο Λερο (ακομα υπο ερευνα) τι σημαινει?ο αλλος ηταν Γαλλος και ο αλλος Βελγος!!μηπως να κλεισουμε και τα συνορα σε Γαλλους και Βελγους???λυπαμαι σε αυτην την λογικη δεν θα μπω γιατι θα με οδηγησει σε χωραφια που δεν θελω!! η Ευρωπη παζει ασχημο παιχνιδι εδω και χρονια...εξοπλιζει τζιχαντιστες βομβαρδιζει την συρια και μετα κλεινει συνορα!! τωρα το πληρωνει!!και δυστυχως την πληρωνουν μονο αθωοι!! Ειρηνη δεν θα αλλαξει κατι αν κλεισουμε και εμεις τα συνορα μας!!αν θελουν να μας χτυπησουν υπαρχει και ο αερας και τα αεροπλανα και μια ρουκετα δρομος ειμαστε!!


    και εγω τελειωνω εδω....ευχομαι πραγματικα αυτο το λουτρο αιματος να μεινει εδω.....γιατι η ζωη ειμαι μικρη και ολοι εχουμε παιδια!!καλη συνεχεια!


    Κουερινη Μαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες που εδώ και χρόνια ασχολούνται "τιμαριωτικά" με την Ελλάδα, αντί να μας αντιμετωπίζουν σαν ακρίτες που είμαστε, τώρα πρέπει να λύσουν το πρόβλημα. Για να δούμε. Είμαι "περίεργη" για ποια θα είναι η "απάντηση" της Γαλλίας. Αλλά φυσικά καίγεται η καρδιά μου για όλους τους ανθρώπους, ειδικά τους αμάχους σε όποιο μέρος της γης κι αν βρίσκονται.
    Ανώνυμε στην αγγλική. Διαχειρίσου κάπως αλλιώς τον "θυμό" σου.
    Δεν είναι δυνατό να έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Πολλοί το λέμε αλλά ουσιαστικά λίγοι το εφαρμόζουν πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα
    Στην Ανδρο όλα είναι μούσκεμα από την υγρασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να μια άλλη άποψη, αν και ο καθηγητής στην τελευταία παράγραφο λέει κάτι πολύ γενικό και αυτονόητο.
    http://www.lifo.gr/now/politics/80866

    ΑπάντησηΔιαγραφή