Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Εκδρομή του συλλόγου Λειβαδίων στο μοναστήρι της Αγίας

Την Κυριακή 01 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή. Αναχώρηση στις 10:00 π.μ. από Λειβάδια και 10:15 π.μ. από Χώρα, επίσκεψη - προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας, το μεσημέρι για φαγητό στην ταβέρνα του "Κόσση" και το απόγευμα για καφέ. Συμμετοχή: 10 €. Για κρατήσεις θέσεων έως 27 Οκτωβρίου στα τηλέφωνα: Φιλίτσα Στυλιανού: 6978279065 και Λεωνίδας Ίσαρης: 6977183685

15 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας απο το βροχερό nj,ημέρα του ( ΟΧΙ ) σήμερα, πολύ όμορφη η παρέλαση στη χόρα όπως είδα στις φωτό της λέσχης,και του χρόνου να είναι καλά όλα τα παιδάκια να ξανά παρελάσουν!!

    Καλό σας βράδυ και να είστε όλοι καλά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα Κουλουριτσα απο την Ανδρο,εχει και εδω κρυο,χειμωνιασαμε!!!χρονια πολλα και του χρονου να ειμαστε καλα και ο θεος να βοηθησει την ομορφη χωρα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλη ειδικευμένη, ετών 35 άνεργη, βρήκε μια δουλίτσα πριν μέρες με 2€ την ώρα. Με συγκλόνισε η πληροφορία, νόμιζα πως ο πάτος είναι τα 5€ την ώρα. (5-7€ λαμβάνουν οι καθαρίστριες, εργάτες κ.τ.λ) αλλά φαίνεται πως ο πάτος είναι κινούμενος... ή πως δεν υπάρχει πάτος.
    Καλό απόγευμα, στην Αθήνα μούσκλα ο καιρός έτοιμος για βροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tragiko!!
    Oi katharistries tou yporgeiou oikonomikon poso pairnoun!!!
    Aristera den thelame?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. yiasas ap to zesto nj.mia krio mia zesti.methabrio stous yiatrous.
    naste kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα, Δημήτρη, Κουλουρίτσα σήμερα θα ντυθείτε... κολοκύθα; Halloween κάτι σα μουσκάροι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιάσου boulaki αύριο είναι τα μασκαρέματα,δεν ξέρω για τον Δημήτρη τι θα ντιθή εγώ πάντος ότι Φοράω κάθε μέρα θα φορέσω και αύριο να υποδεχτώ τα παιδάκια στην πόρτα με τις σοκολάτες και τα διάφορα καλούδια,σήμερα παμε να καμαρώσουμε την εγγονούλα μας στο σχολείο που κάνουν παρέλαση !!!!


    Δημήτρη happy Halloween!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. yiasas.
    abrio to proi, tha ditho Cinderella.kai tha pao me ton egonomou na mazepsome karameles.xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. koulouritia tha ertho sto spoitisou, oxi karameles.AMIGDALOTA thelo.xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα, η χθεσινή μέρα 30/10 είχε κάτι από παλιά. πριν λίγο γύρισα από τη δουλειά και τώρα πρέπει να μείνω για λίγο ακόμη στον υπολογιστή. Δεν βλέπω μπροστά μου. Νοιώθω σα μεγάλη κίτρινη κολοκύθα, σαν καλάθι, σαν μπόγος από την κούραση. Πολύ ανάποδα μου ήρθε αυτό το Halloween, χε, χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα, μήπως πρέπει να ντυθούμε και εμείς Halloween γιατί με όλα αυτά που μας έρχονται να πληρώσουμε θα τρελαθούμε. Εχθές ήμουν στην τράπεζα 2,5 ώρες για να πληρώσω βέβαια δεν ήταν και άσχημα, κουβεντούλα και αστεία για να ξεχάσουμε τον πόνο μας.
    Καλό Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φαντάζομαι τι γέλιο θα έπεσε, καλημέρα Γαρουφαλιά. Τι καιρό κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχει κρύο και αέρα και μια μαυρίλα που να μην θέλεις να βγεις καθόλου από το σπίτι. Ίσως αύριο δώσει απαγορευτικό και μεθαύριο απεργία, ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή