Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Δια χειρών Χρήστου Σκανδάλη


Ο Χρήστος Σκανδάλης ποζάρει δίπλα στην πολύ όμορφη πινακίδα που έφτιαξε για τον Σύλλογο Λειβαδίων. Επίσης ανακαίνισε υποδειγματικά τα ξύλινα κουφώματα και γενικώς έδωσε άλλο χρώμα στο κτίριο. Ο Χρήστος έμαθε δίπλα στον πολύ καλό μάστορα ελαιοχρωματιστή Φόρο (Ελπιδοφόρος Τόπακας). Ευχαριστούμε Χρήστο. 

14 σχόλια:

  1. γεια σου Χρησταρα φιλε μου!!γεια σου στα χερια σου οπως παντα1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα ειναι χρυσοχερης ο Χρηστος,εχθες ηρθα,αυριο θα παω να το δω απο κοντα!!!πανεμορφη η πινακιδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου αννα σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το χωριο μου που αγαπω μπορω να κανω τα παντα!!!!!!!! Σ ευχαριστω μαρια μου σ ευχαριστω ειρηνη μου για τα καλα σας λογια φιλακια πολλα!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ο Ελπιδοφόρος( Φόρος ) Τόπακας σύζυγος της θείας μου Αθηνάς Ανδρέλλου-Τόπακα ήταν όχι μόνο ένας πολύ καλός ελαιοχρωματιστής αλλά καλλιτέχνης-ελαιοχρωματιστής που έμαθε την τέχνη από το Συριανό καλλιτέχνη ελαιοχρωματιστή Βοϊκλή. Το περιοδικό ΑΝΔΡΟΣ που εκδίδεται μια φορά το χρόνο απ τον εκδοτικό οίκο του Γ. Δαρδανού έχει αφιερώσει ολόκληρο άρθρο στους καλλιτέχνες ελαιοχρωματιστές Βοϊκλή και Τόπακα. Καλό σας βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μια πινακίδα κανετε ΤΩΣΟ ντόρο .για τους βόθρους που πέφτουν κατο απω το γεφύρι σας πιανοι ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ . Μαλον σας αρέσουν τα αρώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Τώρα έχουμε debate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρη εξαιρετικές πληροφορίες, μπορείς να μου πεις σε ποιο τεύχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανωνυμε καλα θα κανεις να βαλεις καποιο ονομα,γιατι δεν μου αρεσει να μιλαω με απροσωπα ατομα!!οσο για τους βοθρους ο συλλογος Λειβαδιων δεν φερει καμμια ευθυνη και δεν μπορει να κανει τιποτα!!!τα παραπονα σου στον Δημο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μου αρέσουν η διπρόσωπη .δεν μιλάτε ΔΙΟΤΙ η βρομιές ΕΡΧΟΥΝΤΕ απω επάνο οχι απω κατω και ένας Συλογγος παντα εχει το λόγων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητηρια Χρηστο!τοσο για τη πινακιδα οσο και για τα παραθυρα τα ποια ειναι απο τη κατασκευη του σχολειου γυρω στο 1950!τωρα πραγματι ξαναζωντανεψαν,ειναι σαν καινουργια!γεια στα χερια σου!!!!Φιλιτσα Στυλιανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα τα' χει η Μαριορή .......κτλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έμαθα πως ο Συλογγος θα αγοραστή ακριβά τραπεζομάντιλα και πετσέτες Αφήστε τις φαντασίες και κάντε κατι για το χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή