Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Φυτεία κάνναβης στην Ανδρο

Εντοπισμός μεγάλης φυτείας κάνναβης στην Ανδρο cyclades24.gr
Καλό;  αμ' πως, πίσω θα μέναμε σ' αυτή την καλλιέργεια... Η Ανδρος έχει ψηλά βουνά, ποτάμια, πολλά νερά και υγρασία φαίνεται πως όλα αυτά είναι ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας του φυτού μπάφος μπάφους. Πληροφορίες, κουσέλια δηλαδή, μιλούν για 72 δενδρύλια στις Εβρουσιές.

12 σχόλια:

  1. ΜΑ γιαφτο και εκαναν την άσφαλτο Να μην ταλεπορουντε οι φουκαράδες γιατι δεν τηλέφωνα με στο Κ έπαρχο η τον Πρώην μπας ξερουν τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ γιαφτο και εκαναν την άσφαλτο Να μην ταλεπορουντε οι φουκαράδες γιατι δεν τηλέφωνα με στο Κ έπαρχο η τον Πρώην μπας ξερουν τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι θα έφτανε το νησί μας να γίνει Ζωνιανά, δεν μπορούσα να το φανταστώ. Φαντάσου αυτά τα δενδρύλια να τα κάψουν στη Σταυροπέδα με νοτιά, τι έχει να γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ολα αυτα που γινονται και ολα αυτα που ακουω σημερα στο debate.....μηπως να μας ειδοποιησουν ποτε θα τα καψουν να περασουμε μια βολτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαρουφαλιά, άμα τα κάψουν στη Σταυροπέδα μέχρι η θεία Ελένη θα γίνει χαρούμενη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασύστατη εγώ μαγειρεύω ακούω και περιμένω να ζωντανέψουν λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για την ''Ασύστατη''πόσο δίκιο έχεις κυρά μου,αλλά αυτό δεν κρατάει για χρόνια,η ζάλη,η ''χαρά'' εννοώ,όπως η επόμενη κυβέρνηση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπα θα τα ΠΟΥΛΙΣΟΥΝ για χαρτζιλίκι τα υπόλοιπα θα τα μοιραστούν πιος θα τους προσέξει ειναι σαν να βάλουν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως με τα δενδρύλια "έπεσα από τα σύννεφα" μα είναι δυνατόν!!! χε, χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.youtube.com/watch?v=u4sVZ1jNaYo
    Ν. Αλέφαντος ΝΤΙΜΠΕΊ΄ στο 1:49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως Έλληνες αποκλειαιται να ήταν,όχι ότι είμαστε καλά παιδιά αλλά ποιος κάθεται να σκάβει να φροντίζει να μαζεύει.θα πάρουμε ένα δανειάκι και θα το αγοράσουμε έτοιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή