Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Μαριδοφουρτάλια

Φωτογραφία: Βαγγέλης Γαβριήλ

Φωτογραφία: Αντώνης Κουτσούκος
Ένας μεζές για τους "εργάτες" που δούλεψαν σκληρά στον τρύγο, από τα χέρια της Αννας Κοραχάη (Αχ αυτά τα χέρια!) Εβίβα!

2 σχόλια:

  1. Στη Σάμο έχω φάει μαρίδες με κρεμμύδια στο τηγάνι σαν φουρτάλια ένα πράγμα, αλλά χωρίς αυγά και ήταν νοστιμότατο πιάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω μια πείνα τώρα δα που βλέπω τα μαριδάκια και θέλω να τα φάω ΟΛΑ, αχ βρε Αννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή