Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΤΟΠΟΥ '15: Αποτυπώματα







«ΕΠΙΤΟΠΟΥ» δημιουργίες avgi.gr

21 σχόλια:

  1. ΑΦΤΩ λέγετε graffiti στους δημόσιους χωρους και πρεπει να τιμοριτε με το νόμο που ΕΙΠΑΡΧΗ αλλα ΤΕΤΙΑ θα κοιτάμε ντόρος να κανομε μπας βρεθούν κανά διο κορόιδα να δοσουν χρήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουμε πολυ την Ευα και ολη την ομαδα για την προβολη των Λειβαδιων καθως και την τιμη που εχομε να γινεται η εκδηλωση στο χωριο μας!!!!!φιλιτσα Στυλιανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειχαμε τους βόθρους τωρα εχωμαι και το επιτοπου ΒΕΒΕΟΣ ειναι τιμής σας .βαλτε και μια λεκάνη με τα νερά του βόθρου στο επόμενο επιτοπου θα ειναι τιμή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί καταντήσατε για λίγη ελεημοσύνη προβολής, κοντές χαζο-κότες. Να κρεμάτε τα βρώμικα πανιά και τα σώβρακα στους τοίχους και να το αποκαλείτε 'τέχνη'. Να πληρώνετε εσείς για την ηλίθια αξιοθρήνητη βλαχειά σας και να μην επιβαρύνετε τους φορολογούμενους πολίτες με τις σαχλαμάρες και τις αηδίες σας επειδή η ανασφάλεια σας συνεχώς αναζητάει αυτό-προβολή. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να φαίνεστε ακόμα πιο τραγελαφικά ανόητες και γελοίες από ότι ήδη είστε. Τσίρκο Μεδράνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικα οι τζιχαντιστες είναι εδώ και ευτυχως που δεν εχουμε μεσαιωνα να καιμε και
    τους αντιθετους με ότι μας αρεσει στην πυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μ αρεσει που καποτε ημουν εγω εδω μεσα η αιχμη του δορατος!!εχει ο καιρος γυρισματα!!!!η τεχνη δεν σταματα και δεν ξεκινα απο υο μικρο μυαλο κανενος!!οτι δεν καταλαβαινεις δεν παει να πει οτι δεν ειναι τεχνη!εγω προσωπικα στον Πικασο βλεπω ενα ματι πανω σε βυζι!!ΟΚ αυτο τι σημαινει οτι ο Πικασο δεν ειναι τεχνη??να σοβαρευτουμε λιγο!!και να κοιταξουμε ο καθενας ΤΙ κανουμε εμεις για το περιβαλον!!!αυτο το κοματι του Ελληνα που δεν φταιει εκεινος σε τιποτα αλλα ΟΛΑ τα κανουν οι αλλοι ειναι και το βασικο του προβλημα!αυτα απο μια.....κοντη αλλα ελπιζω οχι κοτα "ανωνυμε"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας σοβαρευτούμε λίγο ο πικασο έκανε την τέχνη του στο μουσαμά οχι σε ντουβάρια δένδρα δρομους χωράφια Μην βάζετε το ΕΑΦΤΩΣΑΣ ΤΩΣΟ υψηλά μπροστά στον πικασο είστε ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΔΕΝΙΚΟ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι χαρακτηρισμούς μόνο επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ουπς λέω τις ίδιες ατάκες με την Τρέμη, χι, χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kalimerasas ap to drosero nj.

    kapsoraxi pesmas kai ena yiasas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γεια σου Δημητρο μου!! λαβ γιου καργα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Boul-boul θα σε εκτελεσω ΕΠΙΤΟΠΟΥ που ανοιγεις τετοια θεματα και ανεβαζεις τις πιεσεις του κοσμου και προ παντων των ανωνυμων!!!!!φιλιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα σου Δημήτρη από τη ζεστή Άνδρ.

    Καλό ξημέρωμα σε όλους,κι'αυριο με υγεία,με αγάπη,και σεβασμό στα ΠΑΝΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εντάξει Φιλίτσα βάρα, αλλά από το σχολείο μου άρεσαν τα καλλιτεχνικά. Φιλιά σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντάξει Φιλίτσα βάρα, αλλά από το σχολείο μου άρεσαν τα καλλιτεχνικά. Φιλιά σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή