Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ανάμεσα στο πράσινο

Αγιοι Απόστολοι

5 σχόλια:

  1. mia zoi oi allodapi tha trexi na bri DROUMI.
    ksadelfi aixis extra droumi. xa xa

    min stenaxorieste. oi ELLADA POTES DEN PAITHENI.
    naste oli kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημερα και καλο μηνα να εχουμε!!επτωχευσαμε???δεν επτωχευσαμε??βαρεθηκα να τους ακουω ολους,να γκαριζουν με γουρλομενα ματια,τον ελληνικο λαο χωρισμενο στα δυο του ΝΑΙ-ΟΧΙ!!εμεις ειχαμε πιο πολυ κοσμο και ηταν ολοι αθηναιοι διαβασα καπου,στους αλλους θα βαλουν πουλμανγια να μαζευτουν!!εστω και ετσι απο την Λαρισα,τον Βολο,τα Τρικαλα ,Την Καρδιτσα,ποια η διαφορα??ελληνες ειμαστε ολοικαι ολοι θελουμε το καλο αυτης της Χωρας!!και επειδη ακρη δεν βρισκω εναποθετω ολες μου τις ελπιδες στον Θεο να προστατεψει την χωρα μου γιατι ειναι ο μονος που την αγαπαει ανιδιοτελος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα Δημητρη,που θα μου παει καποτε θα παρω ντρουμι!!!σιγουρα η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει και πιστευω οτι ολα καλα θα πανε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα, καλό μήνα.
    Συμφωνώ με τον Δημήτρη: η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.
    Αλλοδαπή θέλω την προηγούμενη ζωή μου, θέλω τη ζωή που ζούσα πριν το βράδυ της Παρασκευής. Αλλά στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όλα διορθώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα καλός μας μήνας και ο θεός μαζί μας. Εχτές είδα κάτι που δεν το είχα ξαναδεί,το βαπόρι άδειο για Τήνο,η Μεγαλόχαρη άδεια, η Τήνος άδεια,πολύ ανησυχητικό και λυπηρό αυτό!!!

    Εύχομαι και παρακαλώ να βρουν μια λύση για το καλό αυτής της πατρίδας.....

    Να είστε όλοι καλά,

    Αυτό το ρομπότ σου σπάζει τα νεύρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή