Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Το Ανοικτό Θέατρο Ανδρου τη νύχτα

Φωτογραφίες: Αλκιβιάδης Τάττος


Κάπως έτσι, τα φώτα θα χαμηλώσουν την ώρα που η νύχτα θα παραδίνει τα πέπλα της, κάπως έτσι το γεμάτο κόσμο θέατρο με μιας θα σιγήσει  για ν' ακουστούν οι φωνές των καλλιτεχνών, κάπως έτσι  αισθαντικά και αθόρυβα τα όνειρα θα γίνουν λόγια, τα λόγια θαύματα, η ζοφερή πραγματικότητα θα εξαφανιστεί και η μαγεία της σκηνής θα ανοίξει τα πανιά της φαντασίας. Φτάνει μόνο ένας. Ενας μόνο πεισματάρης αρκεί για ν' ακολουθήσουν πολλοί... Στην Ελλάδα πιστεύουμε στον "από μηχανής Θεό" στα θαύματα της Παναγιάς και στο ξερό μας το κεφάλι. 

13 σχόλια:

  1. kalimerasas. 4 meres prospatho na stilo sxolio kai den mboro.
    mou bgazi. pagota,salates,pizza,frouta,glika,FOURTALIA den exi serbiri akoma.

    koulouritia eisai sta livadia,aaaaaaaaaaaaaaa kai ego sto nj.sas zilebo.pos na min zilebo otan eimai ap to OMORFOTERO NISI TIS ELLADAS.

    naste oli kala, kai na pinete kai ena potiraki parapano yia ton peraxoriano ziliari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα απο την συννεφιασμενη και φθινοπωρινη Ανδρο!!!Δημητρη εμεις εδω ξυπνησαμε σημερα και μαθαμε οτι πρεπει να ψιφησουμε την αλλη Κυριακη ΝΑΙ η ΟΧΙ στην ευρωπη!!!το Ναι το ξερουμε τι εχει,το οχι ομως δεν μας λεει κανεις τι θα γινει!!!μηπως ξερεις εσυ να μας πεις απο την μακρινη Αμερικη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω ένα φίλο στην Iαπωνία που λέγεται YOSHIDA.ΘΑ τον πάρω τηλέφωνο
    να μου πεί,εαν θα βγεί ΟΧΙ , τι θα γινει
    Αυτός ίσως θα ξέρει,αφου εμείς δεν ξέρομε
    John.V

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας και από εμενα που δυστυχως το σκ δεν ξεκινησε καλο για την ελλαδα παντου σε ολες τις τράπεζες γινεται χαμος στα ΑΤΜ για τα λεφτα ακομα και στην αγορα ολοι τρεχουν. δημητρη που εχεις χαθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. <>

    Αυτή τη διαδρομή θα την περπατήσω σίγουρα , ίσως φθινόπωρο ή άνοιξη...

    να καθαρίζει το μυαλό και η ψυχή...

    φιλιά

    υ.σ. πιστεύουμε στο θεό , στην παναγιά και στα ξερά μα όμορφα κεφάλια...

    Όλυ από Άνω Γαύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ena megalo bravo ston Aleksi, katafere mesa se 5 mines na kanei tin katastasi tris xeoroteri apo oti itan.....kai sto telos petaei to mpalaki ston kosmaki!!!!
    Den vlepo na ton palomokroteite opoos kanate stin arxi????? giati????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den exome akousi tipotas yia, nai oi.oxi.

    afto pou ksero einai, na pistebome ston THEO.ekinos eipai, ego eimai to ALFA KAI TO OMEGA,OI ARXI KAI TO TELOS. o theos mazimas. den kseroma to ti mas perimeni abrio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε χάρηκες ??? Εύγε Ελληναρά!!!Κοντά είναι η 5η Ιουλίου,τρέξε!!!!! ΘΑΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τσίπρα θέλατε ΤΟΛΙΠΟΝ Τσίπρα έχετε λεφτα είχατε κατι λίγα τωρα τιποτα ΤΟΛΙΠΟΝ περαστικά μας και ΕΑΝ ακομα δεν ξέρετε τι να ψηφίσετε ΤΟΤΕΣ σας αξοιζη ΑΦΤΩ που θα πάθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως να φέρουμε κανένα ορθογραφικό λεξικό? Ο τελευταίος "λεφτάς" και "χαρούμενος" ανώνυμος πολύ μπίντας στην ορθογραφία!!!!! ΛΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ, σαν ανορθόγραφη που είμαι νοιώθω μια στοργή για τους ανορθόγραφους, σε παρακαλώ μην ειρωνεύεσαι. Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είχα καμμία πρόθεση Boul_boul να προσβάλλω κάποιον.Δυστυχώς απεχθάνομαι τους εξυπνάκηδες, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας (σημειωτέον δεν είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ).Θα ήταν φρόνιμο πιστεύω να επιδείξουμε ψυχραιμία!!!!!!ΛΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε δεν έγινε τίποτα. Ψυχραιμία σωστά το λες, θα μας χρειαστεί, αλλά τα ΑΤΜ που την έδιναν τώρα την δίνουν... με το σταγονόμετρο. (μεταφορικά ομιλώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή