Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΤΟΠΟΥ 2015: προετοιμασία

Το ΕΠΙΤΟΠΟΥ ετοιμάζει την 3η χρονιά στην Άνδρο. Μένοντας σταθεροί στην διαδρομή που χαράξαμε μεταξύ Λιβαδιών και Παραπορτίου, ετοιμάζουμε και μερικά έργα για την Χώρα.
Τρία νέα παιδιά της Σχολής Καλών Τεχνών των Ιωαννίνων θα έρθουν να δουλέψουν για πρώτη φορά στην Άνδρο μαζί με τους καλεσμένους ξένους καλλιτέχνες. Όπως συνήθως τα υλικά που χρησιμοποιούν όλοι οι καλλιτέχνες τα βρίσκουμε στο νησί. Υλικά η αντικείμενα που για εσάς είναι άχρηστα ή εκτός λειτουργίας μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε.
Για φέτος θα χρειαστούμε:
—Ρούχα και κυρίως λευκά. Σχεδιάζεται ένα μεγάλο έργο που θα αποτελείται από ρούχα ενωμένα μεταξύ τους. Ότι δεν σας χρειάζεται και είναι λευκό, το χρειαζόμαστε φτάνει να είναι καθαρό.
—Παπούτσια που δεν τα φοράτε πια μην τα ρίχνετε στα σκουπίδια, θα γίνουν έργο.
—Παλιές οικοδομικές τάβλες και σιδερένιες σκαλωσιές που δεν χρησιμοποιούνται πια. Θα σας επιστραφούν τέλος Αυγούστου.
—Σκοινιά παλιά και άχρηστα, χοντροί σπάγκοι η ακόμα και κλωστές.
—Μία παλιά άχρηστη βάρκα.
—Μία ραπτομηχανή για 7 ημέρες.
—Επίσης κάνουμε έκκληση σε όποιον θα ήθελε να βοηθήσει τους καλλιτέχνες στην περίοδο που θα ετοιμάζουν τα έργα από 1 έως 11 Ιουλίου η και να πάρει μέρος στην συλλογή των υλικών να μας πάρει τηλέφωνο.
—Για τα ρούχα μπορείτε να τα αφήνετε στην αυλή του Ψαρρού (οικοδομικές επιχειρήσεις στα Λιβάδια) ή να μας πάρετε τηλέφωνο να έρθουμε να τα πάρουμε στο 22820 22435.
Ευχαριστούμε, Εκ μέρους των καλλιτεχνών 
Εύα Τουρτόγλου Μπονύ

Δεν υπάρχουν σχόλια: