Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Το μπλογκ του χωριού μου

Η κάρτα της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα αφιερωμένη στα Λειβαδιανά παιδιά που κάθε πρωτοχρονιά μας φτιάχνουν το κέφι. Εγώ, η Αννα Βούλγαρη σας ευχαριστώ. Επίσης ευχαριστώ τους επώνυμους, ανώνυμους που επισκέπτονται καθημερινά το μπλογκ. Και του χρόνου!


Το κομμάτι της πίτας για το androslivadia.blogspot.gr
Φωτογραφίες: Ντίνα Κουμπούλη weddingbaptism.gr

6 σχόλια:

  1. Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και εκπλήρωση των στόχων του Συλλόγου σας, Με την ευκαιρία θέλω να σας συγχαρώ για το εξαιρετικά δομημένο και πάντα επίκαιρο μπλόγκ, που διαθέτετε και μέσω αυτού ενημερώνετε καθημερινά τους συγχωριανούς και φίλους σας. Παράδειγμα αποτελεί το
    πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη χθεσινή εκδήλωσή σας στο Ζάππειο, που αναρτήσατε.
    Εύχομαι να σας μιμηθούν και άλλοι ανδριώτικοι σύλλογοι-ενώσεις και να αυξήσουν τα επικοινωνιακά τους αντανακλαστικά(ακόμη περιμένουμε την ανάρτηση φωτογραφιών στο μπλόγκ μεγάλης ΄Ενωσης από τη μεγάλη Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή της στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και του χρόνου, καλή χρονιά στο Σύλλογό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια πολλα ,και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα.Βλεπω πολυ κοσμο στην πιτα στην Αθηνα,μπραβο πολυ χαιρομαι που το χωριο ειναι τοσο αγαπημενο και μονιασμενο,ομως συγχωρεστε με αλλα εχω και ενα παραπονο,γιατι λαχειοφορος και δωρακια στην πιτα της Αθηνας και οχι και στην πιτα της Ανδρου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και του χρονου παντοτε μαι επιτυχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε, δεν είναι απαραίτητο ότι γίνεται στη μια εκδήλωση να γίνεται στην άλλη. Δεν θέλω να έχεις παράπονο. Αν κάτι νομίζεις πως δεν κάνει καλά το Δ. Σ. εδώ είμαστε να το κουβεντιάσουμε. Επικοινώνησε μαζί μου ή με κάποιο άλλο μέλος το Δ.Σ. να τα πούμε.

    Την κάρτα όπως και πέρσι την έδωσα εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή