Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Βομβάρδισαν το ελληνικό τάνκερ Araevo


Βομβάρδισαν το ελληνικό τάνκερ Araevo γιατί νόμισαν ότι μετέφερε... ισλαμιστές μαχητές. ethnos.gr
Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του alphatv.gr (μετακινήστε το play στο 58 λεπτό, μιλά ο Δήμαρχος Θ. Σουσούδης)
Ελληνικό δεξαμενόπλοιο στο λιμάνι της Ντέρνα βομβάρδισε ο λιβυκός στρατός! Νεκρός ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός. aek-live.gr
Στενιώτες ο καπετάνιος και ο άτυχος γιος του. Ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου είναι εντελώς παράλογος, δεν μπορεί να το χωρέσει κανενός το μυαλό. Κρίμα το παλικάρι, κουράγιο στους γονείς.

10 σχόλια:

  1. Οι μουσουλμάνοι θα μας φάνε. Σκοτονουνε ολους τους χριστιανούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, χρόνια πολλά. Και του χρόνου
    Στην Αθήνα έχει τσουχτερό κρύο και λαμπρό ήλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συλλυπητήρια στον Χαρίλαο για την απώλεια του ανιψιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελληνκό πλοίο;;σημαία Μονράβια,το πλήρωμα;;90% αλλοδαποί.Το ΝΑΤ χωρίς απομαχικά,το κέρδος όλης της ιστορίας;;στις τσέπες των εφοπλιστάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά Ανώνυμε, ο καπετάνιος είναι Ελληνας, ο άτυχος γιος και "βαφτίσανε" το καράβι ελληνικό. Α ναι και ο πλοιοκτήτης. Δεν πίστευα ότι η Μοραβία έχει βαπόρια, αμπέλια ήξερα ότι έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΝΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ.ΚΡΙΜΑ!!!ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.ΚΟΡΘΙΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Boul=boul,η Μοραβία εκτός από τ αμπέλια που λες ότι έχει,έχει και σημαίες ευκαιρίας όπως λέμε εμείς στην Άνδρο....φορολογικούς παράδεισους δηλαδή,και δυστυχώς τα θύματα όπως το παλικαράκι ,είναι πάντα από τους πληβείους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ... και βουλιάξανε το ΝΑΤ και η Μοραβία που μόνο με το Google earth βλέπει θάλασσα... έχει βαπόρια (όχι αν ήταν δίπλα σε θάλασσα θα άλλαζε κάτι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συλληπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή