Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Ανδρος

Η Ανδρος δεν άλλαξε χρώμα. Με 136 ψήφους παρέμεινε πρώτο κόμμα η ΝΔ. Το "γαλάζιο" μπορεί να έγινε ροζ αλλά επίσης έγινε βαθύ μπλε και μαύρο. Ας αναλογιστούν κάποιοι τι πήγαν και ψήφισαν. Καλή επιτυχία στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα για το καλό όλων μας. Τελικά:
Σύριζα 1.776 ψήφοι, 31,66%
ΝΔ 1.912 ψήφοι, 34,08%


15 σχόλια:

  1. Άντε πάλι Γαλάζια η Ανδρος,γεμάτο καπιταλίστες το νησί.....σαν δεν ντρεπόμαστε...κρίμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά δες τα ποσοστά πόσο έχουν πέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Apo avrio o tsipras tha arxisei na kovei euros, a re to chali mas exoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ 9.49 γράφε πρώτα Ελληνικά,και έχεις δίκιο για το χάλι μας το γαλάζιο της Άνδρου.....όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μισές δουλειές, οι μισές κουβέντες, οι μισές αμαρτίες, οι μισές καλοσύνες έφεραν τον κόσμο στα σημερινά χάλια. Φτάσε, μωρέ άνθρωπε, ως την άκρα, βάρα και μη φοβάσαι! Πιο πολύ σιχαίνεται ο Θεός το μισοδιάολο παρά τον αρχιδιάολο!

    Νίκος Καζαντζάκης

    Αφιερωμένο σε όσους δεν έχουν "ξυπνήσει" ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνεται πως το "γαλάζιο" της Ανδρου θα παραμείνει αλλά σε χαμηλά επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παναγία μου η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Alpha τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσο καλά λοιπόν περνάτε στην Άνδρο;Ε ρε και να ακούσω να γρινιάζετε πως δεν κινείτε η αγορά,καλά να πάθετε, ΝΔ δε ψηφίσατε;Είστε άξιοι της τύχης σας.Περαστικά σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λέει βρε παιδιά η Γιάννα; Δεν καταλαβαίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως οι Κυκλάδες άλλαξαν χρώμα,έσβησε το γαλάζιο,να δούμε τοπικά η Άνδρος θα αλλάξει χρώμα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Anonyme 10:10 sygnomi gia tous latinikous xaraktires alla den tha mporeso na se eyxaristiso. Ena mono exo na po, an doume diafora apo ton tsipra emena na mou grapseis.... Ta idia xalia, alloi mas kyvernoun. Sto xorio mou ta "livadia" len mia parimoia "an den exeis nyxia na ksysteis...." fantazome kai sto diko sou tha len to idio. Ara ti aristeroi ti deksioi afou h ellada den exei ston hlio moira.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλοριζικος και καλοφορετος.

    Οσο για τον ανωνυμο 10.35,επισης περαστικα του αν νομιζει οτι οι Ανδριωτες ειναι αξιοι της τυχης τους επειδη ψηφισαν ΝΔ,αυτο τον πειραξε περισσοτερο και οχι το ποσοστο της Χ.Α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε 1:37 μάλλον δε ξέρεις να διαβάζεις, το ποσοστό της ΧΑ έπεσε παρόλο που δεν ήταν το κόμμα που μας έφερε εδώ που ήμαστε.Αλλά ξέχασα στην Άνδρο δεν έχει κρίση αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα.Ξεχνάνε, ας πούμε ένα παράδειγμα, οι αντριώτες συνταξιούχοι ναυτικοί ότι αυτοί ήταν οι μοναδικοί έλληνες που μειώθηκαν οι συντάξεις τους από το ένα ευρώ.Μην τα βάζεις λοιπόν με τον ανώνυμο που τα λέει μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα σ όλους τους Ανδριώτες,και περαστικά στους.....δεξιούς.Τώρα για τον φίλο με τα'' λατινικά'',ξέρω,ξέρω είναι δύσκολη η ορθογραφία,αλλά στο πρώτο σχόλιο σου μίλαγες για τα λεπτά που θα κόψει ο Σύριζα,μετά τα γύρισες...και άρχισες τις παροιμίες.Τελικά ήταν ευχαριστημένοι οι Ανδριώτες από τον Σαμαρά,Κέντρο Υγείας που δεν έχει ούτε γάζα πόσο μάλλον γιατρούς, ΜΕΓΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ,το αναφέρω ως πρώτιστο θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο,για τα χάλια του νησιού,και για κάποιον που λέει ότι ενοχλεί η προτίμηση στην Ν.Δ και όχι η Χρυσή Αυγή.Ξεχνάς κύριε ότι ο Μπαλτάκος ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΉΣ ΤΟΥ Κασιδιάρη Δεξιός είναι.Μια απ τα ίδια δηλαδή.Τελικώς αφού ξεφορτωθήκαμε την ξεξιάντζα,και έχουμε πια μια αριστερή κυβέρνηση,ας ευχηθούμε ότι κάτι θ αλλάξει.Και για τον 1.56 αχ Κύριε μου μόνο στους ναυτικούς έκοψαν την σύνταξη;; τις διέλυσαν σ όλους μας τις συντάξεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή