Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσω ολοταχώς για... Χόλιγουντ


Η ταινία του Παντελή Βούλγαρη είναι η επίσημη πρόταση της Ελλάδας για το βραβείο καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας cinemag.gr
Το προφίλ πάντως της ταινίας, μιας ποιοτικής παραγωγής μεγάλης κλίμακας για τα ελληνικά και όχι μόνο δεδομένα, με δραματικό και ρομαντικό στοιχείο σε ιστορικό φόντο, θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον της Ακαδημίας των Όσκαρ κι ευχόμαστε να έχει δρόμο μπροστά της.
§ Το Όσκαρ δεν είναι απίθανο, διότι η ταινία, εκτός των άλλων, είναι δραματική και η ακαδημία των όσκαρ ξελιγώνεται για δράματα. Γιούπι!

4 σχόλια:

  1. Καλα ειναι αυτα να μαθαινονται και μπραβο σε ολους που δουλεψαν εκει.
    Πραγματοποιηθηκαν με πολυ κοπο και θυσιες κι αλλα ομως στην Ανδρο που σαν Ανδριωτες νιωσαμε περιμφανοι. Το καλοκαιρι ανεβηκε η παρασταση "Ο Πατερας" που ολοι περιμεναμε να δουμε. δυστυχως την εριξαν για τις παραστασεις του Αυγουστου και απεκρυψαν τα 3 πανελληνια φεστιβαλ που προκριθηκε. Γιατι αυτο σ' ενα εργο που ηταν υποψηφιο για 14 βραβεια?
    Ειναι σωστο να το βλεπουμε σε εφημεριδες στην Αθηνα κι οχι εδω? Κριμα για εμας που ουτε καν το προλαβαμε...Ας μην κατακρεουργουμε ετσι τον πολιτισμο στο νησι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΘΟΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ; ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολλα εγιναν σ αυτο το εργο. Ανθρωποι του ΔΣ που ειχαν και τα παιδια τους μεσα κακολογουσαν χωρις καμια ντροπη σε θεατεσ οπως εμας, τους συντελεστες και την παρασταση εν ωρα και κατοπιν αυτης. Μεχρι και που σε συμβουλιο για τα δικαιωματα των ηθοποιων και μουσικων χειροδικησαν κιολας, λεγοντας αναληθεις αργοτερα για το συμβαν. Ειχαν αποπειραθει αλλωστε να κανουν το ιδιο και σε αλλους παλιοτερα στο ιδιο αλλα και σε αλλο εργο. Τωρα απαγορευουν και κοβουν τον ελευθερο λογο στο διαδυκτιο. Χαρα στο κουραγιο αυτων των ανθρωπων που παρεμειναν και μπραβο τους που το εφεραν σε περας.
    Δεν νομιζω οτι αυτα δημιουργηθηκαν και στο Μ. Αγγλια σε καμια περιπτωση.
    Ειναι πραγματικα κριμα να υπαρχει τετοιο κλιμα κοντρα στην εθελοντικη και σκληρη προσπαθεια των δικων μας καθημερινων ανθρωπων. Η παραγωγη του Μ. Αγγλια εκτιμησε με το παραπανω τη δουλεια των Ανδριωτων, το αναγνωρισε και μπραβο τους.
    Γι αυτο οι αλλοι δεν εχουν καινουργιο κοσμο πια. Πολλα ακουγονται επισης και για τις ενεργεις τους κατα τα ετη! πολλα και ανησυχητικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία στο Μ. Αγγλία και καλό ταξίδι στα Όσκαρ!!!!
    Τα άλλα μακριά από εμάς...πολύ μακριά...

    Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή