Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Το κολύμπι θέλει στιλάτο πέδιλο

Ξώφτερνο πέδιλο για σικ κολυμβητές.
Στην Άνδρο φέτος δεν φυσά αλλά  μην τρελαθούμε δεν έγινε ξαφνικά η νήσος πισίνα για μωρά. Δεν φυσά αλλά με λίγο κυματάκι άνετα την κουντρουβάλα την τρως εκεί που σκάει το κύμα. Μια λύση:
Παπούτσι-πέδιλο δύο σε ένα, ιδανικό για το Παραπόρτι. Το συγκεκριμένο τι καλό έχει; επειδή είναι ξώφτερνο το βάδισμα στην άμμο είναι κανονικό, δεν περπατάς σαν πάπια αλλά σαν άνθρωπος. Είναι και πολύ ελαφριά. Κάνω διαφήμιση; Όχι βέβαια, απλά τα φόρεσε σήμερα η φίλη μου η Κούλα στο Παραπόρτι και τα γέλια μου ακούστηκαν στην Πελεκανιά. (τα βατραχοπέδιλα πισίνας πωλούνται εδώ)

7 σχόλια:

  1. ok boul boul tha pame stin xamolaka,stin peraxoriani, pou einai kato ap tou braxnou.
    tha tin aniksome kai tha katebenoume me to nero axito axito.
    tha perasi to nero ekso ap tis ASISTATIS, tha katebi kato ston dromo kai tha bi stis KIRIAS MOSXAS,eistera mesa stou POUSOUNA.eistera kato stis AGOROMANAS,dipla ap tin brisi ,eistera ekso ap tou ADAMI.eistera ekso ap to dikomou ,dipla ap tin FILITIA, kato ap tis BIOLANDOS, mesa stou BASANDI.xa xa kai tora sas zalisa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. afta pos na ta kseri, oi anonimi andriotisa ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Δημήτρη, είσαι πραγματικός Λειβαδιανός!
    Boul boul μην ξαναγράψεις για νερό, γιατί το έμαθε ο δήμος και μας το έκοψε. Άραγε η Χαμολάκα έχει ακόμα νερό?
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο δημητρη.φαινεται οτι αγαπας το χωριο.!τοσα χρονια και τα θυμασε ακομα.ελα να τα δειξεις και σε εμας που δεν τα ξερουμε!Αγ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημητρο ακομα μια φορα θα σου πω i love you my friend!!!!τα πεδιλα τα θελω......τωρα!
    καλο αποκαλοκαιρο σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dimitri δεν είμαι από τα Λειβάδια δε γνωρίζω τίποτα σχετικά με όσα γράφεις.Παρ'όλα αυτά σας διαβάζω και μαθαίνω γενικώς.Να 'σαι καλά που με θυμάσαι πάντα!!!!

















    ΑπάντησηΔιαγραφή