Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ενα θέατρο στολίδι

Φωτογραφίες: Dina Koumpouli


Οι εργασίες για την κατασκευή του υπαίθριου Θεάτρου ξεκίνησαν. Το κυκλικό θέατρο  θα έχει 930 θέσεις θα είναι έτοιμο σε λίγους μήνες και το επόμενο καλοκαίρι πανέτοιμο να υποδεχθεί θεατρικές, μουσικές παραστάσεις, κ.α. Η θέση του θεάτρου είναι εξαιρετική: πάνω από το Λύκειο εκεί που η πλαγιά είναι σαν "αγκαλιά", δίπλα στο χώρο στάθμευσης, σε σημείο απάνεμο και ειδυλλιακό. Με το έργο αυτό "δένεται" το πολιτιστικό σχήμα του νησιού, που εκτός από τα εικαστικά δρώμενα, η Ανδρος θα μπορεί να φιλοξενεί θεατρικά σχήματα, μουσικά συγκροτήματα, εκδηλώσεις. 
"Κοινωφελές Πολυκέντρο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού και Ανοικτό Θέατρο"

7 σχόλια:

  1. Καλημέρα από την χειμωνιάτικη Άνδρο,βαρύ χειμώνα της έχει εφέτος η Ελλάδα,Δημήτρη πως είναι το nj θα εχομε χιονια? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα ...


    Καλό το έργο Βουλακι αλλά αν έφτιαχναν ένα πάρκινγκ σ´αυτο το σημείο θα ήταν ακόμα καλύτερα
    Καλή Κυριακή σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστα τα λεει η κουλουριτσα.παρκιν να επισκευάσουν κανενα σχολειο,υπαρχουν πιο αναγκαία εργα από το θεατρο.ολα χρειάζονται αλλα να βαζουμε προτεραιότητες.αγ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalimera ap to poli drosero nj.
    koulouritia molis bgika ekso kai mbika mesa na paro zaketa.
    orea oi drosia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωστα τα λετε για τα σχολεια αλλα ενα θεατρο ακομα χρειαζεται βρε παιδια. Δεν προλαβαινει πια κανεις να κλεισει το αλλο...αντε ευχομαι και να φιλοξενησετε και πολιτιστικα δρωμενα απο ολη την ελλαδα! Μπραβο επιτελους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατ αρχήν ευχαριστούμε πάρα πολύ τον δωρητή συμπατριώτη μας κ.Αλκ.Τάττο.Στην συνέχεια θα ήθελα να συστήσω σε ορισμένους να σταματήσει επιτέλους η κακομοιριά και η μεμψιμοιρία.Θα γίνουν και πάρκινγκ που ασφαλώς είναι απαραίτητα.Η μόνη ερώτηση που έχω είναι αν θα μπορεί να κλείνη η σκεπή του,προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αθλητικό κέντρο υον χειμώνα και για συνέδρια.Αν όχι,πάλι δεν πειράζει διότι πρόκειται περί δωρεάς και κανείς δεν δικαιούται να ζητήσει από τον δωρητή δωρεάν διπλάσια εκείνης πού αυτός επιθυμεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω πως υπάρχει μέριμνα για πάρκινγκ. Απο οσα γνωριζω θα είναι χώρος πολλαπλών χρήσεων, θα μαθουμε σύντομα λεπτομέρειες. Ολα αυτά είναι πολυ θετικά για την Ανδρο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.Διαβάζω τα σχόλια και κατανοώ τους προβληματισμούς όλων.Καλό όμως θα ήταν να πούμε ένα ευχαριστώ στο δωρητή, αξιέπαινη κίνηση.Φυσικά το νησί μας έχει πολλές πληγές -μα κι όλη η Ελλάδα- ας ελπίσουμε πως όλα θα γίνουν με την ώρα τους. Συμφωνώ με τη Boul_boul λίγη υπομονή για το καλό της Άνδρου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή