Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Μπορώ και χωρίς το κινητό μου

Την περασμένη Κυριακή, που επέστρεφα στην Αθήνα από την Ανδρο, "έμεινα" από μπαταρία στο κινητό. Πανικός και εξάρτηση πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη συνήθεια. Το αντιμετώπισα χωρίς υστερία γιατί ο ανιψιός μου... είχε μπαταρία. Πριν λίγο διάβασα αυτό το άρθρο και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί πολύ μου άρεσε.
Κώδικας... Κινητής Κυκλοφορίας Οδήγηση και texting, συναυλίες στο βίντεο, δείπνα στο Instagram. Για πόσο καιρό ακόμη θα ζούμε μέσα από το κινητό μας; Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013. Διαβάστε εδώ
I Forgot My Phone

9 σχόλια:

  1. Πολύ μαυρίζει, λέτε να βρέξει?
    Ασύστατη βρέχει στη Ραφήνα?
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι εδώ ο ήλιος παίζει κρυφτό με κατι μαύρα σύννεφα.....
    Εγώ πάντως είμαι μια απλή νοικοκυρά
    και δεν ειναι το κινητό μου το πρώτο που θα πιάσω το πρωί,ειναι αυτό πάντως που βάζω πρώτο στην τσάντα μου όταν βγαίνω έξω,όσες φορές το εχω ξεχάσει νομίζω οτι θα με βρουν όλα τα κακά του κόσμου και δεν θα μπορώ να ειδοποιήσω κανέναν,και ειναι πάντα δίπλα στο κομοδίνο μου όταν κάποιος ειναι εξω μεχρι αργά....ειμαι εξαρτημένη?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δίπλες ειναι φρέσκες οι άλλες φαγωθείκανε.....χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NA HTAN MONO ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ!!ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ!!!2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΗ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΤΟ ΕΧΩ!!!ΘΑ ΦΑΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ που εινε Άφτα τα χρόνια που φώναζε ο ένας στον ΑΛΟΝ ΑΠΟ χωργιο σε χοργιο και ακουγες τα πάντα οι ΑΠΟ σπίτι σπίτι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. anonime mou thimises ton kero pou o paterasmou eperne tilefono stou mbei ap to eksoteriko, kai akouges kapios na fonazi pano at ton agio kostandino. KIRIAAAKOULAAAAAAAAAAA TILEFONOOOOOOOOOO kai etrexe stou mbei.lipon yia emena eitan ora xronia xoris stenaxoria,tora ta exoume oles tis efkolies kia eimaste xalia.

    xeretismata ap to krio nj.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα.
    Μολις γυρισα απο την "Μικρα Αγγλια"
    και ακομα ταξιδευω,με τις ερμηνειες ,με τα τοπια της Ανδρου.
    Οντως ο Μαλταμπες κουκλος αλλα και ο Βοκουτουζης ηρεμη δυναμη!!!!
    Να πατε να την δειτε οσοι δεν εχετε παει ακομα,αξιζει,οχι μονο για το οτι ειναι γυρισμενη στην Ανδρο αλλα και για την ταινια την ιδια!
    Περασαν 3 ωρες χωρις να το καταλαβω με μια ανασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμείς την είδαμε χτές,τα τοπία υπέροχα φυσικά,ορισμένες ερμηνείες καταπληκτικες.....αλλά δεν ενθουσιάστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AXXXX tis diples, koutroulo trexoun ta saliamou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή